Hoppekids

Lasten pöytä, MADS - Valkoinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 69,00 6900
Määrä: kpl

Lasten pöytä -  lastenhuoneesta luova ja toiminallinen tila

Sukella lastenhuoneiden sisustuksen valloittavaan maailmaan! Hoppekids MADS valkoinen lasten pöytä on suunniteltu inspiroimaan lapsen luovuutta sekä tukemaan lapsen kasvua. Lapsiperheen arki on usein nopeatempoista, mutta kaiken sen keskellä tapahtuu arvokkaita asioita lapsen taidoissa. Ne karttuvat arkisen, mielekkään tekemisen lomassa: leikkiessä, askarrellessa, piirtäessä.. 

Haluamme kuulla ja ymmärtää asiakkaitamme ja mitä perheissä todella tarvitaan. Tämän ymmärryksen pohjalta tarjoamme osaksi lastenhuoneen sisustusta MADS lasten pöytää jossa yhdistyy kaunislinjainen muotoilu, toiminnallisuus ja laatu yhdessä paketissa.

Hoppekids MADS lasten pöydän moderni, pelkistetty ilme sopii erityylisiin lastenhuoneisiin. Pöytälevyn 50 x 50 cm mitat mahdollistavat monipuolisen tekemisen kuten piirtämisen, maalaamisen, leikin ja askartelun pöydän äärellä.

Yhteensopiva Hoppekidsin MADS lasten tuolien kanssa. 

Pöytä on hyvin vakaa, mutta ei liian painava, lapsi pystyy siis itsenäisesti siirtelemään sitä.


Paino: 6,45kg.
Mitat: 50 x 50 x 47 cm
Valmistusmaa: Latvia, Hoppekidsin omalla tehtaalla.
Materiaali: FSC® (FSC-C109484)-sertifioitu mänty, ja MDF.
Hoito-ohjeet: Vesipohjainen lakka joka ei sisällä haitallisia aineita ja tarpeettomia kemikaaleja.  Voidaan pyyhkiä nihkeäksi puristetulla liinalla ja miedolla saippuavedellä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.