Kaos

Lastentuoli Klapp, Natural (Premium tammi)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 329,00 32900
Määrä: kpl
Lasten tuoli Klapp on moderni designklassikko, jonka käyttöikä on koko lapsuus. Siis koko lapsuus. Loistava, kestävä sijoitus korkealaatuiseen ammatitaitoon sekä laadukkaisiin materiaaleihin joka on valmiina ajan hampaalle.
  • Syöttötuoli joka vastaa koko lapsuudenmittaisiin tarpeisiin
  • Toimitetaan kokonaan koottuna
  • Säätöjä ei tarvitse, se toimii sellaisenaan
  • Lisäosana tilattavissa erikseen: istuin vastasyntyneelle (9kg saakka) sekä turvakaari (korkeintaan 36kk saakka)
  • Helppo pitää puhtaana
Toimitusaika-arvio: noin kaksi viikkoa / tilaustuote. 

Zero Waste -mentaliteetti

Kaos kieltäytyy lähtemästä ylituotantoon. Ja kun tuotetaan, pykimys on jätteettömyyteen. Kaos Klapp lastentuolin valmistaja on yksi pätevimmistä puutuotteiden valmistajista, ja he ovat erittäin edistyksellisiä tuotannon suhteen. Siksi Kaos työskentelee suurella rakkaudella juuri heidän kanssaan.

Kaos on suunnitellut asiat loppuun saakka: Kaos Klapp lastentuolin seinäkoukku on lisätarvike jolla tuolin saa nostettua pois edestä ja kiinnitettyä seinälle. Seinäkoukku on suunniteltu niin pieneksi, että se voidaan valmistaa tuotannon ylijäämämateriaalista. Siistiä, eikö totta? Ja lisäksi se, mitä puusta on jäljellä vielä niidenkin jälkeen, käytetään tehtaan energiantuotantoon pitämään tehdas lämpimänä ja mukavana ympäri vuoden.

Ja se puhe kieltäytyä liikatuotannosta. Tästä syystä näet Kaoksen tuotteiden kohdalla usein sanan "tilaustuote".  Valitsemalla tilaustuotteen autat Kaosta hallitsemaan tuotantomääriä ja näin voidaan välttää vääränlaisten tuotteiden tuottamista. 

Kun hankit tilaustuotteen, tiedämme tarkalleen mitä tehdä! Zero Waste ei ole koskaan ollut näin helppoa. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.