Kaos

Lastentuoli Klapp, Natur

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 269,00 26900
Määrä: kpl
Lasten tuoli Klapp on moderni designklassikko, jonka käyttöikä on koko lapsuus. Siis koko lapsuus. Loistava, kestävä sijoitus korkealaatuiseen ammatitaitoon sekä laadukkaisiin materiaaleihin joka on valmiina ajan hampaalle.
  • Syöttötuoli joka vastaa koko lapsuudenmittaisiin tarpeisiin
  • Toimitetaan kokonaan koottuna
  • Säätöjä ei tarvitse, se toimii sellaisenaan
  • Lisäosana tilattavissa erikseen: istuin vastasyntyneelle (9kg saakka) sekä turvakaari (korkeintaan 36kk saakka)
  • Helppo pitää puhtaana
Lastentuoli Klapp on kokoontaitettava ja sen design istuu kauniisti keittiöön. Se on siis kokoontaitettava lastentuoli joka ei ainoastaan säästä tilaa kotona ja keittiössä, vaan se on myös heppo ottaa mukaan matkalle.

Lastentuolin kiinteät tikapuiden askelmat ovat kutsuvat ja lapsen on mukava kiivetä niitä itsenäisesti ylös tuolille ja taas alas. Lapsen istuma-asento on ergonominen ja jalat lepäävät luonnollisesti eri askelmilla hänen kasvaessan ja pituuden lisääntyessä. Taitettava lastentuoli toimitetaan kokonaan koottuna, napsauta vain lukitusasennosta auki ja Klapp on käyttövalmis. Helppo pitää puhtaana sileän pinnan ansiosta.

Kaos Klapp lastentuolin on Kaosille suunnitellut palkittu norjalainen tuotesuunnittelija Ole Petter Wullum. 
 
  Toimitusaika-arvio: noin kaksi viikkoa / tilaustuote. 

Zero Waste -mentaliteetti

Kaos kieltäytyy lähtemästä ylituotantoon. Ja kun tuotetaan, pykimys on jätteettömyyteen. Kaos Klapp lastentuolin valmistaja on yksi pätevimmistä puutuotteiden valmistajista, ja he ovat erittäin edistyksellisiä tuotannon suhteen. Siksi Kaos työskentelee suurella rakkaudella juuri heidän kanssaan.

Kaos on suunnitellut asiat loppuun saakka: Kaos Klapp lastentuolin seinäkoukku on lisätarvike jolla tuolin saa nostettua pois edestä ja kiinnitettyä seinälle. Seinäkoukku on suunniteltu niin pieneksi, että se voidaan valmistaa tuotannon ylijäämämateriaalista. Siistiä, eikö totta? Ja lisäksi se, mitä puusta on jäljellä vielä niidenkin jälkeen, käytetään tehtaan energiantuotantoon pitämään tehdas lämpimänä ja mukavana ympäri vuoden.

Ja se puhe kieltäytyä liikatuotannosta. Tästä syystä näet Kaoksen tuotteiden kohdalla usein sanan "tilaustuote".  Valitsemalla tilaustuotteen autat Kaosta hallitsemaan tuotantomääriä ja näin voidaan välttää vääränlaisten tuotteiden tuottamista. 

Kun hankit tilaustuotteen, tiedämme tarkalleen mitä tehdä! Zero Waste ei ole koskaan ollut näin helppoa. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.