Hoppekids

Laatikosto pyörillä, JONAS

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl
Hoppekidsin JONAS laatikostoa voidaan käyttää yksinään tai yhdessä JONAS koulupöydän kanssa. Sisältää kolme tilavaa laatikkoa, laatikoston alla on lukittavat pyörät.

Erinomainen valinta täydentämään koululaisen huoneen sisustusta ja tarjoamaan käteviä säilytysratkaisuja muunmuassa kirjoitus-, piirustus- ja askarteluvälineille.

Tilava laatikosto auttaa pitämään huoneen siistinä ja hyvin järjestettynä, jotta opiskelu- ja leikkitilat olisivat viihtyisiä ja inspiroivia. Monikäyttöiset laatikot tarjoavat mahdollisuuden pitää kirjoja, koulutarvikkeita ja leluja järjestyksessä, ja renkaiden ansiosta laatikostoa on tarvittaessa helppo liikutella.

Toimiva ja viihtyisä lastenhuone lisää opiskelumotivaatiota. Siistissä oo koululaisen huoneessa on helpompi keskittyä oppimiseen ja mukavaa viettää aikaa leikkien ja rentoutuen.

Valmistettu FSC® (FSC-C109484)-sertifioidusta männystä ja käsitelty vesipohjaisella, ympäristöystävällisellä lakalla.

Mitat: 34 x 51 x 45 cm. Kuvista saat hahmotettua tarkemmin mittasuhteita, laatikoston ollessa osana erilaisia kokonaisuuksia. Huomioi mahdollisuudet myös sellaisenaan esim. lasten yöpöytänä! 

Valmistusmaa: Latvia, Hoppekidsin omalla tehtaalla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.