Hoppekids

Korkea kerrossänky 90x200 kaltevilla portailla ja 1/2 turvalaidalla ECO Luxury

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1088,00 108800
Määrä: kpl
Hoppekidsin korkea PREMIUM kerrossänky koossa 90x200 cm. Tässä kerrossängyssä on viistot portaat, turvalaidat ja tilaa kahdelle nukkujalle. Valmistettu FSC®-sertifioidusta (FSC-C109484) männystä. Pinta on käsitelty vesipohjaisella, luontoystävällisellä lakalla joka ei sisällä haitallisia ainesosia tai turhia kemikaaleja. Voidaan pyyhkiä kuivaksi puristetulla liinalla ja miedolla saippuavedellä.

ECO Luxury sarjan edut pähkinänkuoressa - Elinikäinen takuu valmistuvirheitä kohtaan - 5 vuoden saatavuustakuu lisäosille - Erityisen tukeva rakenne - Lisäturvaa extrakorkeilla sängynlaidoilla - Uniikki moduulirakenne: (lähes) rajattomasti muunneltavuutta - Joutsenmerkki - Puun paksuus 65 x 65mm - Maksimi sallittu patjan korkeus Hoppekids ECO Luxury sängyissä on 12cm.

Sängyn alle jäävä tila on 20cm alasängyssä ja 135cm yläsängyssä. Ylä- ja alasängyn väliin jäävän tilan korkeus on 105cm. Hoppekids ECO Luxury on joustava ja kestävä mallisto jonka suunnittelun keskiössä on turvallisuus. Tämän lisäksi sänky on muunneltavissa, tuotteen pohjana on perussänky. Voit muovata sänkyä lisäosilla kuten portailla ja turvalaidoilla, ja näin sänky mukautuu vastaamaan perheesi kulloisiakin tarpeita.

Hoppekidsin tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa. Huonekalut on testattu useissa eri tutkimuslaitoksissa ja ne täyttävät tuotteelle asetetut standardit ja vaatimukset.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.