Uusi
  • Kirjateline, Koivu
  • Kirjateline, Koivu
  • Kirjateline, Koivu
Nofred

Kirjateline, Koivu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 125,00 12500
Määrä: kpl

Kirjat helposti saataville lattiakirjahyllyyn

Nofredin lattiamalliseen kirjatelineeseen saa lastenkirjoja esille näyttävällä, houkuttelevalla tavalla ja kirjaimellisesti käden ulottuville. Kun kirjat on lapsen itsensä helposti otettavissa, kannet näkyvillä, ne vetoavat aivan eri tavalla lapseen! Kirjatelineeseen saa valikoitua kirjoja esimerkiksi vuodenkierron mukaan tai juhlapyhiin teemoittaen. Jouluksi joulukirjoja, kesälle kesäkirjoja.. Tai kenties kunkin lapsen kasvuvaiheen mukaan mikä milloinkin on ajankohtaista: kaveritaidot, reissuun lähtö, koulun alku ja niin edelleen.

Lattiakirjahyllyssä kirjat säilyvät parempana kun ne säilytetään niille sopivalla tavalla hyllykössä. Kenties asettelette kirjatelineen aivan sängyn vierelle, mistä kirjoja saa lueskella vielä ennen nukahtamista.

Suositusikä: 3+

Materiaali: vaneri (poppeli), myrkyttömät maalit.

Mitat: Korkeus 37,5cm, leveys 50cm, syvyys 25cm. 

Paino: 2,5kg.

REACH sertifioitu.

Valmistettu kestävästi kaadetusta metsästä: Valmistettu puusta joka on peräisin kestävästi hoidetusta metsistä, jotka eivät edistä metsäkatoa. 

Kierrätysmateriaalit: Valmistettu kierrätetyistä tai käytetyistä materiaaleista, joten niillä on pienempi ympäristövaikutus. Kierrätysmateriaalien käyttö tuotannossa vaatii vähemmän energiaa ja vettä, tuottaa vähemmän hiilidioksiidipäästöjä ja vähentää jätteen määrää.
 
Toimitusaika-arvio: n.2 viikkoa / tilaustuote.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.