FITWOOD

Kiipeilykaari LUOTO

Hinta: 399,00 39900
Määrä: kpl

LUOTO kiipeilykaari on monikäyttöinen lasten huonekalu. Se on suunniteltu tukemaan aktiivista leikkiä ja kehittämään monipuolisesti lasten kokonaisia motorisia taitoja, koordinaatiota, tasapainoa ja voimaa. Kiipeily täyttää lasten luonnollisen, sisäänrakennetun tarpeen oppia uusia asioita, ja kiipeämään oppiminen on mainio tapa saada lapset liikkumaan sekä rakentaa heidän itsevarmuuttaan.

Kuten mainittukin, LUOTO kiipeilykaarella on myös monia muita käyttötapoja, kuin kiipeily. Kaarta voidaan käyttää myös kiikkuna, majana, lelukaarena, maalina, lasten pöytänä, lelusäilönä tai sivupöytänä!

Kun LUOTO kiipeilykaari käännetään ylösalaisin, siitä tulee kiikku – täydellinen laiva pienille merirosvoille tai ihana päikkäripesä. Tähän käyttöön suosittelemme hankkimaan myös KAURA pehmusteen, joka tekee kaaren käytöstä kiikkuna turvallisempaa ja mukavampaa.

Alkuperäisessä kaari-asennossaan kiipeilykaari toimii myös majana, maalina tai lelukaarena. Peitä kaari viltillä ja sujauta sen alle pehmuste (kuten KAURA) tehdäksesi siitä majan tai ripusta kaaren puoliin pieniä virikkeitä tehdäksesi siitä vauvalle sopivan lelukaaren. Kaari-asennossa LUOTO toimii myös täydellisenä maalina futikseen tai mihin tahansa muuhun hauskaan lajiin, jota lapset keksivätkään.

Kun kaari käännetään kyljelleen niin, että kaaren taustalevy on ylöspäin, kiipeilykaaresta tuleekin pöytä. Sijoittamalla sen seinää vasten saat siitä sivupöydän tai yhdistämällä sen pieneen jakkaraan saat siitä lapsille sopivan pöydän maalaamiseen, askarteluun tai leikkimiseen.

Jos taas kaari käännetään kyljelleen niin, että kaaren taustalevy on alaspäin, ja työnnetään seinää (tai toista LUOTO kaarta) vasten, siitä tulee lelusäilö. Mainio isoille pehmoleluille tai tyynyille ja vilteille!

Kaari sopii 0–9 vuotiaille lapsille:
• 0–12 kuukauden ikäiset voivat käyttää sitä lelukaarena, kiikkuna tai tukena ryömimisen ja seisomaan nousemisen opettelussa
• 1–5 vuotiaat voivat käyttää sitä kiipeilykaarena, kiikkuna, majana, maalina jne.
• 6–9 vuotiaat voivat käyttää sitä pöytänä, kiikkuna, majana, maalina jne.

Sivupöytänä LUOTO toimii minkä ikäisille lapsille ja aikuisille tahansa!

LUOTO kiipeilykaaren runko on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista, ja puolat ovat kestävästi tuotettua haapaa. KAURA pehmuste on valmistettu 97 % kierrätetystä kankaasta (84 % kierrätettyä puuvillaa, 13 % kierrätettyä polyesteriä ja 3 % puuvillaa – Öko-tex standardi 100) ja se on täytetty 100 % kierrätetyllä EcoSuperSoft-täytteellä.

Sekä kiipeilykaaren että pehmusteen tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Voit valita LUOTO kiipeilykaaren neljästä erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen
• valkoinen – koivu
• musta petsattu

Huomioithan, että LUOTO kiipeilykaaren koivu-väri on käsitelty läpikuultavalla vahalla, jotta koivun kaunis luonnollinen sävy tulee paremmin esille.

KAURA pehmuste on tällä hetkellä saatavilla hiekan värisenä.

LUOTO kiipeilykaari on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. KAURA pehmuste on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Molemmat on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Huomioithan, että lievä jousto säästää kaaren liitoskohtia, kun kiipeilykaari on aktiivisessa käytössä. Käytä kiipeilykaarta Pienten lasten tulisi käyttää puolapuita vain aikuisten valvonnassa.

KAURA pehmusteen voi pestä 40°C hienopesu-ohjelmalla.

LUOTO kiipeilykaarella on CE merkintä.

Löydät tarkat ohjeet kiipeilykaaren kokoamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

LUOTO kiipeilykaarella on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

KAURA pehmusteella on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä).
 

LISÄTIEDOT

Mitat

Paino

10 kg

Leveys

100 cm

Syvyys

60 cm

Korkeus

54 cm

Painoraja

60 kg* EI ALENNETTAVA *
Arvostele tämä tuote

18.02.2023 - Laura

Tosi tukeva. Kätevää että voi pitää vaikka pöytänä ku lapset kyllästyy kiipeilyyn yms. Sit ku laittaa parin kk jälkee takas leikkeihin kiipeilykaaren tai keinun ominaisuudessa ni