SwimFin

Kelluke SwimFin Punainen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 41,00 4100
Määrä: kpl

SwimFin


..on hainevä lapsille uinnin opetteluun, apuväline ja kelluke joka tuo turvallisuutta vesileikkeihin.

Innovatiivisen ja muotoilultaan uniikin hainevän tarkoitus on tukea lasta uimaan opettelussa ja kasvattaa turvallisella tavalla lapsen luottamusta veteen elementtinä. 

SwimFin laitetaan lapsen yläselkään, jolloin se jättää kädet, jalat ja koko vartalon täysin vapaaksi liikkumaan vedessä. SwimFiniä käytettäessä se auttaa uimaria omaksumaan luonnollisen uima-asennon joka auttaa valloittamaan vesielementin tuossa tuokiossa!

SwimFin tukee uimaan oppimista mutta on myös käytännöllinen apuväline vanhemmille uimareille jotka harjoittelevat kaikkia neljää uintitekniikkaa. Kokonsa puolesta sopii noin 18kk ylöspäin (ei sallittu vauvoille), sitä voi alkaa käyttämään kun kellukeen saa kunnolla kiinni lapsen selkään. Laitetaan lapselle kahdella tarrakiinnitteisellä vyöllä selkään, yläselästä alaspäin. Kiinnitysvyöt saa säädettyä kullekin lapselle sopivaksi. Tällätavoin aseteltuna SwimFin "ripustaa" lapsen veteen - ei kallista kasta eteenpäin jos sitä käyttää oikein. Kelluke ei liu'u, ei eteen- eikä taaksepäin. 

...Hauskuutta unohtamatta:


SwimFin -kelluke ruokkii mielikuvitusta ja inspiroi erilaisiin leikkeihin! Kun lapsi laittaa tämän selkäänsä, heistä tuntuu ehkäpä heti hauskemmalta, tekee mieli heittäytyä erilaisiin leikkeihin. Joku tuntee olonsa itsevarmemmamksi kun vallaton hainevä valaa luottamusta.
SwimFinin ydinajatus on tämä: mitä enemmän se on upoksissa vedessä, sen enemmän se tukee lasta. Tarkoittaa sitä, että kun koko kelluke on pinnan alla, se antaa maksimaalisen tuen. Kun lapsi kääntyy vaakatasoon, tuki vähenee ja lapsi ui enemmän itse, vähemmän autettuna.

SwimFiniä ei tarvitse koskaan täyttää tai tyhjentää, vaan se toimii sellaisenaan. 

SwimFin on läpäissyt sekä EN71 lelujen turvallisuustestin ja täyttää kansainvälisen kellukkeita koskevan EN13138 turvallisuusstandardin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.