MRS. MIGHETTO

Lastenhuoneen juliste Julian & Jack 30x40

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,20 1920 48,00 € 4800
Määrä: kpl

...Julian halusi vain juosta nopeasti, hän harjoitteli ja harjoitteli, mutta ei koskaan saavuttanut unelmanopeuttaan. Monet lohduttivat häntä ja sanoivat että pian hän saisi itselleen voimaeläimen, josta hän saisi uutta voimaa. Mutta Julianin lahjakkuus ei ollut nopeus, vaan navigointi ja kun vahva ja nopea Jack osoittautui Julianin voimaeläimeksi, heistä tuli fantastinen kaksikko, joka ei ollut vain nopein Agaskarissa, vaan jolla oli myös kyky paikantaa kaikki.

30 x 40 cm kokoinen juliste on painettu 170g laadukkaalle Munken Polar Rough mattapaperille (Mrs Mighetto on painanut myös 50x70 kokoisen samasta kuvasta joten tämä on niistä se pienempi). Julisteet toimitetaan pahviputkessa ja mukana on hahmon tarina englanniksi ja ruotsiksi. 

Juliste toimitetaan sinetöitynä. Ennen tilausta, harkitsethan hankinnan huolellisesti, sillä avattu sinetti poistaa palautusoikeuden (palautus asiakkaan kustannuksella). Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, ota matalalla kynnyksellä yhtettä: info@lildecor.fi .

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.