Hoppekids

Juniorisänky takalaidalla 90x200 ECO Luxury

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 399,00 39900
Määrä: kpl
Hoppekidsin ECO Luxury Juniorisänky 90x200cm on täydellinen “ison lapsen sänky”. Yksittäin käytettynä sänky on täydellinen vuodesohva tai sohvasänky. Sängyn alla on mukavasti tilaa esimerkiksi Hoppekidsin isoille, tilaville pyörillä varustetuille vetolaatikoille (myydään erikseen).

ECO Luxury Juniorisänky toimii pohjana kaikille ECO Luxury sarjan sängyille. Tämä tarkoittaa sitä, että sängyn voi helposti muuntaa tarpeiden mukaan lisäosilla esim. parvisängyksi tai kerrossängyksi. Sänky voi siis kasvaa lapsesi mukana!

Sänky on Joutsenmerkitty.
  • Joutsenmerkki-merkki takaa sen, että sänky on testattu ja että se on kaikkien lasten huonekalujen EU:n standardien mukainen.
  • Samanaikaisesti mahdollisimman paljon huomiota kiinnitetään ympäristöön sekä raaka-aineita ostettaessa, tuotannon aikana, tuotteen eliniän aikana, että tuotteen hävittämisessä.
Pinta on käsitelty vesipohjaisella, ympäristöystävällisellä lakalla ilman haitallisia aineita ja tarpeettomia kemikaaleja.

Koko Hoppekidsin ECO Luxury sarja on katettu elinikäisellä takuulla. Takuu kattaa valmistusvirheet. Lue lisää- ja rekisteröi sänkysi hoppekids.com.

Sängyn koko 90x200cm tarjoaa paljon kasvutilaa ja lapsi voi käyttää sitä vaikka teini-ikäiseksi asti - miksei pidempäänkin. Koska sänky on niin tilava, mahtuu myös vanhempi pötköttelemään lapsen viereen iltasatuja lukemaan. Tämä sänky koossa 90x200cm tarjoaa eniten mahdollisuuksia uudistaa sänkyä esimerkiksi kerrossängyksi tai parvisängyksi myöhemmin tarpeiden mukaan. Sänky on testattu 100kg enimmäiskuormituksella.

Sängyn ulkomitat: 209 x 62 x 99 cm
Korkeus sängyn alla: 20 cm
Sopivan patjan mitat: 90 x 200 cm (myydään erikseen)
Patjan turvallinen maksimikorkeus: 12 cm
Painoraja: 100 kg
Valmistusmaa: Latvia
Materiaali: FSC® (FSC-C109484)-sertifioitu mänty
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.