Hoppekids

Juniorisänky takalaidalla 70x160 ECO Luxury

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 349,00 34900
Määrä: kpl
Hoppekidsin ECO Luxury Juniorisänky 70x160cm on täydellinen sänky lapselle joka siirtyy pinnasängystä isompien lasten sänkyyn. Hoppekidsin juniorisänky tarjoaa runsaasti kasvunvaraa tuntuen samalla mittojensa puolesta turvallisenkokoiselta, lapsen mittoihin sopivalta.

Yksittäin käytettynä sänky on täydellinen vuodesohva tai sohvasänky. Sängyn alla on tilaa esimerkiksi Hoppekidsin isoille, tilaville pyörillä varustetuille vetolaatikoille (myydään erikseen). Lisävarusteena sänkyyn on myös saatavilla turvalaita.

ECO Luxury Juniorisänky toimii pohjana kaikille ECO Luxury sarjan sängyille. Tämä tarkoittaa sitä, että juniorisängyn voi helposti muuntaa tarpeiden mukaan lisäosilla esim. parvisängyksi tai kerrossängyksi.

Sänky on Joutsenmerkitty. Joutsenmerkki-merkki takaa sen, että sänky on testattu ja että se on kaikkien lasten huonekalujen EU:n standardien mukainen. Samanaikaisesti huomiota kiinnitetään mahdollisimman paljon ympäristöön niin raaka-aineita ostettaessa, tuotannon aikana, tuotteen eliniän aikana, kuin lopulta tuotteen hävittämisessäkin.
Pinta on käsitelty vesipohjaisella, ympäristöystävällisellä lakalla ilman haitallisia aineita ja tarpeettomia kemikaaleja.

Koko Hoppekidsin ECO Luxury sarja on katettu elinikäisellä takuulla. Takuu kattaa valmistusvirheet. Lue lisää- ja rekisteröi sänkysi hoppekids.com.

Sängyn ulkomitat: 169 x 62 x 79 cm
Korkeus sängyn alla: 20 cm
Painoraja: 100 kg
Patjan turvallinen maksimikorkeus: 12 cm
Enimmäiskuormitus: 100 kg.
Valmistusmaa: Latvia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.