GRAPAT

LA rakentelusarja

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 54,00 5400
Määrä: kpl
36-osainen Grapatin setti sisältää 6 kpl suurta Lolaa, 6 kpl keskikokoista Lolaa ja 6 kpl matalaa Lola, 6 kpl umpinaisia putkia, 6 kpl onttoja putkia sekä 6 kpl puolipitkiä putkia.

LA on toinen Grapatin rakastelun LOLA-rakentelusarjan pikkusisaruksista, tässä kappaleiden kuusi eri väriä on ei-perusvärejä. Monipuolinen ja kekseliäs LA on aina valmiina millaiseen tahansa leikkiin, jota lapsi kulloinkin haluaa rakennella. Soveltuu rakenteluleikkien lisäksi erinomaisesti myös muihinkin toimintoihin jotka stimuloivat erilaista ajattelua, silmän ja käden koordinaatiota sekä loogis-matemaattista ajattelua.

Pedagogisten näkökulmien lisäksi tällaiset ja tämänkaltaiset materiaalit voidaan nähdä monien mahdollisuuksien lähteinä, joilla on runsaasti erilaisia käyttötapoja. Sellaisena ne edistävät luovan ja erilaisia vaihtoehtoja, herättää luontevasti pohdiskevan ajattelutavan.

Suositusikä 36kk+. 

Hoito-ohje: Pyyhi lika nihkeällä liinalla ja käytä tarvittaessa mietoa pesuainetta. Älä upota veteen.

CE-merkitty. Materiaali PEFC-puu (kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistettu). Myrkyttömillä vesipohjaisilla väreillä värjätty. Puuosat vahataan tai öljytään kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla.

Valmistaja Grapat, paikallisesti Kataloniassa, Espanjassa. Grapat on pieni perheyritys joka rakastaa puuta, luontoa ja lasten vapaata, luovaa leikkiä!

Article manufactured under the safety standard EN71

* Ei alennuskoodeja *
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.