Yuyu Toys

Yuyu Curious aloituspakkaus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 49,90 4990
Määrä: kpl

Yuyu Curious -aloituspakkaus tuo varhaiskasvatuksen opetussuunnitelman tasoiset hauskat ja opettavaiset leikkihetket kotiisi! Omista hetki vain sinulle ja lapsellesi heittäytymällä puisten, kotimaisten ja täysin myrkyttömien Yuyu-palikoiden (CE-merkitty) ympärille suunniteltuihin kehittäviin leikkihetkiin. Palikoita voi yhdistää haluamallaan tavalla ja niiden abstraktit muodot antavat lapsen mielikuvituksen lentää.

Leikkihetkikortit on suunniteltu varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa tukemaan lapsen oppimista ja kehitystä. Niiden kääntöpuolen kuvituksista voitte rakentaa Yuyu-maailman, jossa palikoiden hahmot voivat seikkailla. Mukana myös QR-koodi, jolla voitte kuunnella kortin kuvan äänimaailmaa.

Paketti sisältää:

-5 puista Yuyu-lelupalikkaa

-8 leikkihetkikorttia

-Laadukas kangaspussi säilytystä varten

YUYU PALIKAT: CE-merkitty ja Suomessa valmistettu. Materiaalina koivu, pinta käsitelty myrkyttömällä vahalla. Suositusikä 3-6v. Pienimpien lasten kanssa suosittelemme lelun hyödyntämistä aikuisen seurassa. Lelu ei kuitenkaan mitoiltaan mahdu pienen lapsen kurkkuun.

LEIKKIHETKIKORTIT: Postikortin kokoiset leikkihetkikortit, joiden aktiviteetit ja leikit on varhaiskasvatuksen ammattilaisten suunnittelemat. Yksi leikkihetki kestää noin10-15 minuuttia, mutta aktiviteettejä voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa. Kortit kirvoittavat lasta mielikuvittelemaan, pohtimaan ja tutkimaan, jolloin jokainen käyttökerta voi olla erilainen!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.