Oliver Furniture

Wood Original sohvasänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

SOHVASÄNKY - OLIVER FURNITURE WOOD

 

 
Wood sohväsänky ("Day bed") on saatavilla:

  • valkoinen/tammi, 041405
  • valkoinen, 041404

Sängyn ulkomitat: leveys 97cm, pituus 207cm ja korkeus 69cm. Sopivan patjan koko on 90 x 200cm. Oliver Furnituren patjoissa (041833, saatavilla erikseen) on pyöristetyt reunat. Tavallisetkin neliskulmaiset patjat joissa on pehmeät kulmat, istuvat sänkyyn kauniisti.

Lisätarvikkeena täysimittaiseen sänkyyn on saatavana turvalaita ja vuodevaatelaatikko. Laatikkoon mahtuu useammat vuodevaatteet tai runsaasti leluja talteen!

Lisätarvikkeet:

  • Turvalaita, valkoinen, 041415
    • mitat  77 x 42 x 2,5 cm
  • Vuodevaatelaatikko, valkoinen, 041416
    • mitat 142 x 94 x 24 cm
Oliver Furnituren patjoissa on sänkyyn sopivat pyöristetyt kulmat. Patjat Wood-sänkyihin löydät niiden omalta tuotesivultaan kaikkine tuotetietoineen täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan klikkaamalla).

Kaikki Wood-malliston sängyt on muokattavissa erikseen myytävillä lisäosilla miksi tahansa muuksi Wood-malliston sängyksi (poislukien pinnasängyksi tai mini+ sarjan sängyiksi). Koska vaihtoehtoja on lukuisia, niitä ei ole selkeyden säilyttämiseksi listattu verkkokauppaan, mutta myös lisäosapaketit on kaikki tilattavissa Li'l Decorista! Uuden CONVERTERIN avulla pääset tutustumaan niihin hintoineen: https://converter.oliverfurniture.com/#/en/

Tiedustele haluamaasi lisäosaa sähköpostitse: info@lildecor.fi tai puhelimitse: 0440250075 / Niina Heikura Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.