Oliver Furniture

Wood Mini+ Pinnasänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren ainutlaatuinen muokattava Wood Mini+ pinnasänky on ajaton ja siinä on pehmeät pyöreät muodot, jotka antavat pinnasängylle kutsuvan ja viihtyisän ilmeen. Mini+ pinnasänky sopii lapselle syntymästä 3-vuotiaaksi asti.
Pinnasängyssä on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten korkeussäädettävä pohja, jossa on 2 eri asentoa ja 3 irrotettavaa pinnaa (keskimmäiset pinnalaidan pinnat, vieteri/ponnahdussysteemi), jotka helpottavat lapsen pääsyä sänkyyn ja sieltä pois itsenäisesti.


041425 – Wood Mini+, valkoinen/tammi
Mitat– leveys:74cm x pituus:126cm x korkeus:87 cm

041426 – Wood Mini+, valkoinen
Mitat– leveys:74cm x pituus:126 x korkeus:87 cm

Maksimi painolasti sängylle:  30kg 

Wood Mini+ -sarja on valmistettu koivupuusta ja sitä on tarjolla kahta eri mallia: valkoinen/tammi jalat ovat massiivitammesta ja toisessa täysin valkoisessa, jalat massiivikoivusta.

Lisätarvikkeet:
041828 – Patja Mini+ (68x 122 x 12 cm.)
041829 – Patjan jatkopala Mini+ (68 x 40 x 12 cm.)


Saat muokattua halutessasi sänkyä muunmalliseksi mini+ vuoteeksi kuten juniorsängyksi, puoliparvisängyksi tai kerrossängyksi erikseen myytävien lisäosapakettien avulla. Pääset tutkimaan vaihtoehtoja hintoinen Oliver Furnituren converter-sivustolla. Selkeyden säilyttämiseksi lisäosapaketit eivät ole esillä verkkokaupassa, mutta kaikki ne on tilattavissa meiltä! Ota yhteyttä: info@lildecor.fi niin laitamme haluamanne lisäosapaketin esille verkkokauppaan. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne.

Lisäosapakettien ideana on se, että hyödynnetään mahdollisimman paljon olemassaolevan sängyn osia, ja toimitetaan uudenmallisen sängyn saamiseksi vain tarvittavat lisäosamateriaalit. 

Katso tarina: (videon lopussa näkyy muunnos parvisängyksi. Se on rakennettavissa erikseen hankittavien lisäosien avulla.)

https://www.youtube.com/watch?v=HudZ_8nT3S0

*) *The recommended maximum weightload on bed bases refers to the applied EN standard which the bed model/bed base construction has been tested to. The weightload shall be evenly distributed over an area of minimum 150x150 mm and applied gradually, but not instantly (e.g. by means of free fall).

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.