Oliver Furniture

Wood Mini+ parvisänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

MINI+ PARVISÄNKY - OLIVER FURNITURE WOOD


Oliver Furnituren uusi Mini+ parvisänky on suunniteltu kompaktiksi vuoteeksi yhdelle lapselle. Se ei vie paljon tilaa lastenhuoneesta! Pienistä ulkomitoistaan huolimatta sänky on tilava, sopivan patjan mitta on 162cm. Mini+ parvisänky sopii hyvin huoneisiin joissa perinteiset suuret parvisängyt veisivät liikaa tilaa. Tyylikäs sänky on näyttävä katseenvangitsija lastenhuoneessa ja sen suojiin on mukava lapsen käpertyä nukkumaan…

Oliver Furnituren muiden sänkyjen tapaan myös Mini+ parvisängystä saa halutessaan, elämäntilanteiden muuttuessa, muokattua esimerkiksi kerrossängyn. Pääset halutessasi tutustumaan kaikkiin vaihtoehtoihin hintoineen uuden CONVERTERIN avulla. 

Mini+ parvisänky noudattelee Oliver Furnituren kestävän kehityksen periaatteita: Oliver Furniture suunnittelee huonekaluja joiden design ja laatu kestävät ajan saatossa sukupolvien ajan.

Wood Mini+parvisänky on valmistettu Euroopassa, kestävästi ja modernein tuotantotavoin. Se on valmistettu jykevästä, FSC-sertifioidusta tammesta ja koivusta. Sänky on suunniteltu huolellisesti viimeisimpiäkin yksityiskohtiaan myöten ja lopputuloksessa kaikki pienetkin detaljit on tarkkaan harkitusti toimiviksi hiottu. Mini+ parvisänky on testattu ja se täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysvaatimukset.

Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

Mitat: pituus:166cm, leveys:74cm, korkeus:132 cm

Saatavilla erikseen: 041827 – Patja Mini+ parvisänkyyn 162 cm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.