Oliver Furniture

Wood Mini+ kerrossänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

MINI+ KERROSSÄNKY - OLIVER FURNITURE WOOD

Oliver Furnituren uusi Mini+ kerrossänky on suunniteltu kompaktiksi vuoteeksi kahdelle lapselle. Se ei vie paljon tilaa lastenhuoneesta! Pienistä ulkomitoistaan huolimatta se on tilava, sopivan patjan mitta on 162cm. Mini+ kerrossänky sopii hyvin huoneisiin joissa perinteiset suuret kerrossängyt veisivät liikaa tilaa, tai se halutaan säästää muille toiminnoille. Tämä malli on sopiva pienillekin lapsille, alasänky on mainio askel isompien sänkyyn kun on on aika siirtyä pois pinnasängystä. Matalassa kerrossängyssä sisarukset saavat nukkua lähellä toisiaan! Tyylikäs sänky on näyttävä katseenvangitsija lastenhuoneessa ja sen suojiin on mukava lapsen käpertyä nukkumaan…

Mini+ kerrossänky noudattelee Oliver Furnituren kestävän kehityksen periaatteita: Oliver Furniture suunnittelee huonekaluja joiden design ja laatu kestävät ajan saatossa sukupolvien ajan.

Oliver Furnituren muiden sänkyjen tapaan myös Mini+ kerrossängystä saa halutessaan, elämäntilanteiden muuttuessa, muokattua kaksi erillistä sänkyä erikseen hankittavien lisäosien avulla. (Pääset tutkimaan hintoja Oliver Furnituren CONVERTER-sivustolla.)

Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

Mitat: pituus 166cm, leveys 74cm (81cm tikapuiden kohdalla), korkeus 132 cm.
Paino: 69,2 kg.

Sänkyyn sisältyy kuvissa näkyvä turvalaita.

Wood Mini+ kerrossänky on valmistettu Euroopassa, kestävästi ja modernein tuotantotavoin.  Se on valmistettu jykevästä, FSC-sertifioidusta tammesta ja koivusta. Sänky on suunniteltu huolellisesti viimeisimpiäkin yksityiskohtiaan myöten ja lopputuloksessa kaikki pienetkin detaljit on tarkkaan harkitusti toimiviksi hiottu. Mini+ kerrossänky on testattu ja se täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysvaatimukset.

Saatavilla erikseen: 041827 – Patja Mini+ kerrossänkyyn 162 cm . Patjaan sopivat aluslakanat löydät kätevästi omasta kategoriastaan.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=K5jKnINR5oc

Heräsikö kysyttävää? Lisäkysymyksiin vastaamme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse: info@lildecor.fi tai puhelimitse: 0440250075.

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.