Oliver Furniture

Wood mini+ kerrossänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

- U U T U U S -

Oliver Furnituren uusi Mini+ kerrossänky on suunniteltu kompaktiksi vuoteeksi kahdelle lapselle. Se ei vie paljon tilaa lastenhuoneesta! Pienistä ulkomitoistaan huolimatta se on tilava, sopivan patjan mitta on 162cm. Mini+ kerrossänky sopii hyvin huoneisiin joissa perinteiset suuret kerrossängyt veisivät liikaa tilaa. Tämä malli on sopiva pienillekin lapsille, alasänky on mainio askel isompien sänkyyn kun on on aika siirtyä pois pinnasängystä. Matalassa kerrossängyssä sisarukset saavat nukkua lähellä toisiaan! Tyylikäs sänky on näyttävä katseenvangitsija lastenhuoneessa ja sen suojiin on mukava lapsen käpertyä nukkumaan…

Oliver Furnituren muiden sänkyjen tapaan myös Mini+ kerrossängystä saa halutessaan, elämäntilanteiden muuttuessa, muokattua kaksi erillistä sänkyä erikseen hankittavien lisäosien avulla.

Mini+ kerrossänky noudattelee Oliver Furnituren kestävän kehityksen periaatteita: Oliver Furniture suunnittelee huonekaluja joiden design ja laatu kestävät ajan saatossa sukupolvien ajan.

Wood Mini+ kerrossänky on valmistettu Euroopassa, kestävästi ja modernein tuotantotavoin.  Se on valmistettu jykevästä, FSC-sertifioidusta tammesta ja koivusta. Sänky on suunniteltu huolellisesti viimeisimpiäkin yksityiskohtiaan myöten ja lopputuloksessa kaikki pienetkin detaljit on tarkkaan harkitusti toimiviksi hiottu. Mini+ kerrossänky on testattu ja se täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysvaatimukset.

Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

Mitat: pituus:166cm, leveys:74cm, korkeus:132 cm

Sänkyyn sisältyy turvalaita. 

Saatavilla erikseen: 041827 – Patja Mini+ kerrossänkyyn 162 cm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.