Oliver Furniture

Wood Mini+ juniorsänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

MINI+ JUNIORISÄNKY - OLIVER FURNITURE WOOD


Mini+ juniorsänky on suunniteltu vastaamaan pienemmän lastenhuoneen nukkumistarpeisiin laadusta tinkimättä. Tilava 162 cm pitkä vuode on ulkomitoiltaan kompakti. Vuode on muotoilultaan mukava, turvallisen pesämäinen tila jonne lapsen on miellyttävä käydä nukkumaan. Sänky on niin matala, että pienikin taapero kiipeää sinne vaivatta. Pienemmän lapsen turvaksi sängyssä on toisesta reunastaan kiinteä turvalaita. Lapsen kasvaessa sen saa otettua pois käytöstä. Myös takaosan pinnareuna on irrotettavissa, sen jälkeen sänky näyttää taas hieman erilaiselta! Mini+ juniorsänkyä on saatavilla kahdenlaisena: joko tammijaloilla tai kokonaan valkoisena. 

Kun lapsi kasvaa ulos tästä vuoteesta, sen käyttöä voi jatkaa pienen puusohvan tavoin lastenhuoneessa tai jossain muussa kodin tilassa, stailaamalla sitä vaikkapa muutamalla muhkealla tyynyllä.

Juuri tämä pitkäikäisyys ja monikäyttöisyys tukee Oliver Furnituren pysyvyyttä, ympäristöä säästävää ajattelutapaa. Oliver Furniture luo huonekaluja joiden design ja laatu kestää aikaa, ja sen ansiosta kerran hankittu huonekalu voi kulkea perheessä sukupolvelta toiselle.

Kaikki Wood Mini+ sängyt on valmistettu Euroopassa kestävin ja modernein tuotantotavoin. Huonekalut on valmistettu FSC-certifioidusta tammesta ja koivusta. Vuoteet on muotoiltu viimeistä piirtoaan myöten huolellisesti, jokainen yksityiskohta tarkasti harkiten. Kaikki Wood Mini+ sarjan sängyt on testattu ja ne täyttävät EU:n tiukat turvallisuus- ja terveyssäännökset. Oliver Furniturella eettisyys ja estetiikka kulkevat käsikädessä!

041465 - Wood Mini+ juniossängyn ulkomitat ovat: leveys 74 x pituus 166 x korkeus 57,5 cm

Sänkyyn sisältyy kuvissa näkyvä turvalaita.

Erikseen on saatavilla Oliver Furnituren patja mini+ juniorsänkyyn (162cm), Wood-malliston kylmävaahtomuovi patjassa on pyöristetyt kulmat. Lisätietoja patjan materiaaleista löydät patjojen tuotesivuilta.

Mini+ juniorsänky on muokattavissa erikseen myytävillä lisäosilla esimerkiksi puoliparvisängyksi tai kerrossängyksi. Oliver Furnituren converterin avulla pääset tutkimaan vaihtoehtoja hintoineen: https://converter.oliverfurniture.com/#/en/ Kaikki lisäosat on ostettavissa meiltä, ota yhteyttä niin lisäämme haluamasi lisäosan esille verkkokauppaamme: info@lildecor.fi . (Selkeyden säilyttämiseksi lukuisat lisäosavaihtoehdot eivät ole esillä verkkokaupassa)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.