Oliver Furniture

Wood Low Loft- vuode

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren upeassa Low Loft sängyssä yhdistyvät tilavuus ja sirolinjaisuus: tähän vuoteeseen sopivat täysimittaiset patjat (90x200cm). Se ei kuitenkaan vie huoneen ilmettä "tukkoon" ilmavan muotoilunsa ansiosta. 

Tämä malli on saatavana myös kahdessa värissä, joko valkoisena/tammisena tai kokonaan valkoisena.

Low Loft-vuoteeseen on saatavilla myös kuvissa näkyviä verhoja.

Sopivan patjan koko 90 x 200cm (041833, saatavilla erikseen).

Sängyn ulkomitat – 207 x 97 x 128 cm

  • Tammi/valkoinen, 041429
  • Valkoinen, 041430

Voit muokata Low Loft vuodetta myöhemmin erilaiseksi sängyiksi erikseen hankittavilla lisäosilla. Vaihtoehtoja on monta: normaali sänky, juniormittainen sänky, sohvasänky eli ns. "Day bed", kerrossänky.. Myös jalkojen väri on siinä kohtaa vaihdettavissa. Vaihtoehtoja on niin monta, että selkeyden säilyttämiseksi kaikki mahdolliset lisäosapaketit eivät ole listattuna verkkokaupassamme. Tiedustele haluamaasi kokonaisuutta meiltä sähköpostitse tai puhelimitse, palvelemme teitä mielellämme kaikissa kysymyksissänne! info@lildecor.fi tai 0440250075/Niina Heikura.

Tutustu mahdollisuuksiin Oliver Furnituren CONVERTERIN avulla, josta löydät myös lisäosapakettien hinnat. 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomat seikat kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075, Li'l Decor/Niina Heikura

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.