Oliver Furniture

Wood -lipasto 2

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Wood -lipasto 2

Lipasto kuudella laatikolla. Yksinkertainen design ja toimivuus yhdistyvät tässä monikäyttöisessä lipastossa. Pyöristetyt kulmat ja monet kauniit yksityiskohdat luovat elegantin ja ajattoman ilmeen.

Lipastossa on 6 tilavaa nahkaisin vetimin varusteltua aatikkoa ja laadukkaat kiskot joilla laatikot vaivattomasti liikkuvat. Lipaston sivuilla on pyöreät henkaripaikat joihin voit ripustaa koriste-esineitä.

Lipasto sopii niin lasten kuin aikuisten makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen tai työhuoneeseen. 

Tarvittaessa voit ostaa lisätarvikkeina lipaston päälle hoitotason.

Mitat: 

  • leveys: 118 cm
  • korkeus: 90 cm
  • syvyys: 58 cm
Paino: 116 kg

Tuotevaihtoehdot/numerot:

  • 041359 – Lipasto, valkoinen/tammi
  • 041360 – Lipasto, valkoinen

HUOM: toimitetaan aina kotiin, (teholava, paino yht. 115kg) otamme yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.