Oliver Furniture

Wood Original Junior Sohvasänky

Hinta:
Määrä: kpl

JUNIOR SOHVASÄNKY - OLIVER FURNITURE WOOD

Oliver Furnituren Wood- malliston junior-sängystä on nyt saatavilla uusi sohvasänky-versio, eli niinkutsuttu Day Bed! Sängyn takaosassa on selkänojamainen laita, päädyt ovat Wood-malliston tapaan pyöristetty kulmistaan, ja sängyn 160cm pituusmitta on täydellinen pienille lapsille. Sängyn sivuille kaartuvat päätykaaret muodostavat mukavan, turvallisen tuntuisen ja hieman pesämäisen tunnelman nukkumiselle. Wood junior day bediin on saatavilla erikseen myös turvalaita. Myöhemmin lapsen kasvaessa sängyn voi jatkaa täyteen 200cm mittaan erikseen myytävällä lisäosapaketilla, käytännössä pidemmillä sivulaudoilla aikuisellekin sopivan mittaiseksi sängyksi.

Wood- mallin Junior sohvasänkyä on saatavilla:

  • valkoinen/tammi, 041451, mitat: 167 x 97 x 69 cm
  • valkoinen, 041450, mitat: 167 x 97 x 69 cm

Lisäosina Wood Junior sohvasänkyyn saatavilla: 

  • Kylmävaahtomuovipatja junior- sohvasänkyyn, 041832, mitat: 90 x 160 x 13 cm
  • Turvalaita, valkoinen, 041415, mitat – 77 x 42 x 2,5 cm

Oliver Furnituren patjoissa on sänkyyn sopivat pyöristetyt kulmat. Patjat Wood-sänkyihin löydät niiden omalta tuotesivultaan kaikkine tuotetietoineen täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan klikkaamalla).

Kaikki Wood-malliston sängyt on muokattavissa erikseen myytävillä lisäosilla miksi tahansa muuksi Wood-malliston sängyksi (poislukien pinnasängyksi tai mini+ sarjan sängyiksi). Koska vaihtoehtoja on lukuisia, niitä ei ole selkeyden säilyttämiseksi listattu verkkokauppaan, mutta myös lisäosapaketit on kaikki tilattavissa Lil Decorista! Uuden CONVERTERIN avulla pääset tutustumaan niihin hintoineen: https://converter.oliverfurniture.com/#/en/

Tiedustele haluamaasi lisäosaa sähköpostitse: info@lildecor.fi Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle. Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Lil Decoriin. Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja saat sähköpostitse: info@lildecor.fi tai soittamalla: 0440250075.
Arvostele tämä tuote

20.09.2021 - Enni

Aivan upea, kaunis ja turvallinen sänky lapselle. Tässä tilava sänky ilman teräviä kulmia. Turvalaidan kanssa on oikein suojaisa sänky ja sopii loistavasti pinnasängyn seuraajaksi vaikka taaperolle. Sänkyyn mahtuu helposti aikuinen pötköttelemään viereen.