Oliver Furniture

Wood -hoitopöytä 1

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 850,00 85000
Määrä: kpl

Wood- malliston hoitopöytä pohjoismaista muotoilua! Muotoilussa on huomioitu onnistuneesti ulkomuoto ja käytännöllisyys.

Pitkälle viety tuotekehittely näkyy muissakin hoitopöydän ominaisuuksissa: linjakas, kaunis ja selkeä muotoilu. Nahkaiset vetimet antavat viimeistellyn ilmeen hoitopöydälle.

Kolme suurta laatikkoa antavat paljon tilaa vaatteiden tai tarvikkeiden säilytykseen. Laatikot liukuvat pehmeästi kiinni korkealaatuisten kiskojen avulla.

Hoitopöydän voi hyödyntää myöhemmin kaappina poistamalla hoitotason sen päältä. Näin tuotteen käyttäikä ei rajoitu vauva-aikaan.

Mitat:

  • leveys: 93cm
  • korkeus: 99cm
  • syvyys: 70cm

Väri: valkoinen/tammi(041313)

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075.

HUOM: toimitetaan aina kotiin, (koostuu kahdesta paketista joista toinen teholava, paino yht. 81,3kg) otamme yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.