Wobbel

Wobbel, Maalaamaton

Hinta: 115,00 11500
Määrä: kpl

Toimitusaika-arvio: Joulukuu 2022.

Suursuosion saavuttanut tasapainolauta liikuttaa lapsia ja aikuisia. Tätä maalaamatonta wobbelia voit tuunata itse DIY-tyyliin mielesi mukaan! Lauta on hiomapinnalla, ts. "käsittelemätöntä puuta".

Mitat: n. 90 x 30 cm
Paino: n. 4,5 kiloa
Käyttäjän suositusikä:       0 -100 vuotta
Käyttöpainoraja: 200 kiloa

Mikä on Wobbel board?

Se on tasapainolauta, keinu, silta, maja, porraslauta, junansilta, rento nojatuoli...

Aikuiset voivat koettaa määritellä tätä täsmällisesti, mutta lapset ovat luovia ja keksivät loputtomasti uusia käyttötapoja!

Se stimuloi tasapainoaistia.

Se kutsuu liikkumaan ja leikkimään sisätiloissa. Ei kilpailua, ei oikeaa tai väärää tapaa, ei vaikeustasoja, ei välkkyviä valoja tai ääniä. Vain avoin kutsu kasvuun ja kehitykseen kunkin omalla, persoonallisella tavalla!

Lapsille, varttuneille ja kaikille siltä väliltä!

Leikkien tiimellyksessä kunto kehittyy huomaamatta. 

Ja sen huipputyylikäs muotoilu näyttää hyvältä missä tahansa kotonanne!

Wobbelit on CE-testatut ja -sertifioidut, turvallisiksi todettu.

Hollantilainen design! 

Valmistettu parhaista materiaaleista, Eurooppalaisesta pyökistä (FSC), vesipohjaisista maaleista.

* Ei alennettava *

 

5 seikkaa miksi Wobbelboard on noussut hitiksi maailmalla: 

KEHITTÄVYYS:

Wobbel stimuloi tasapainoa ja lihaksia leikin ja käytön aikana. Leikkisillä, mutta erittäin tehokkailla tavoilla se tukee fyysisyyttä ja tasapainoa.  Harjoitukset voidaan kohdistaa tiettyihin lihasryhmiinkin, kun taas toiset harjoitukset kouluttavat isoja lihasryhmiä. Tämä koskee niin lapsia, aikuisia kuin varttuneitakin.

MUUNTAUTUVUUS:

Wobbel on erityisen inspiroiva sen vaikuttavan, kaarevan designinsa vuoksi. Tämä muoto stimuloi luovuutta ja muuntautuu lapsen mielikuvituksessa niin kuin Barbapapa. Kuvista saatte esimerkkejä alustan monipuolisisista käyttömahdollisuuksista.

RAUHOITTAVA

Tiimimme kokemuksien mukaan Wobbel toimii lapsille magneetin lailla niin yhteisissä leikeissä ja peleissä, mutta myös hiljaisissa ​​hetkissä ja lapsen omissa leikeissä.

KAUNEUS:

Wobbel on valmistettu parhaasta eurooppalaisesta pyökkipuusta (FSC), joka on pinottu kerroksiin ja puristettu korkeassa paineessa, ja siinä on ainutlaatuisesti suunniteltu käyrä muoto. Värivaihtoehtoja on useita, ja pohjaan voi valita lisäksi luonnonvillahuovan tai luonnonkorkin.
Wobbel on muotonsa ja ulkonäkönsä vuoksi erityinen lelu jota ei tarvitse laittaa pois sen jälkeen, kun sitä on käytetty. Se näyttää hyvältä jokaisessa lastenhuoneessa ja olohuoneessa. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön.

KÄYTÄNNÖLLISYYS:

Lapset ovat avoimia ja etsivätkin koko ajan uusia käyttötapoja Wobbelille. Se on ihanteellinen porras esimerkiksi keittiössä, joten lapset voivat vaikkapa pestä kätensä ilman apua tai tulla pieniksi apukokeiksi.

ERITYISYYS:

Mikäli haluat uniikin yksilön siihenkin on olemasssa vaihtoehtoja.
Tarjoamme yrityksille logopalvelua, mutta myös käsin kirjoitetut nimet ja käsin maalatut kuvat ovat mahdollisia.
Halutessasi muokkauksia ota yhteyttä mahdollisuuksista meihin: info@lildecor.fi

Arvostele tämä tuote

01.10.2018 - Leona

4-v tyttö telmii tällä päivittäin. Tyylikäs ja laadukas.