Wobbel

Wobbel, Transparent

Hinta: 125,00 12500
Määrä: kpl

Toimitusaika-arvio: erikseen otsikoidut heti varastostamme, muut mallit joulukuun puoliväli 2022.

Wobbel tasapainolauta, original-koko, läpinäkyvällä lakkapinnalla. Lapsiystävällinen viimeistely: kaikki kulmat ja reunat on huolellisesti pyöristetyt.

Suursuosion saavuttanut tasapainolauta liikuttaa lapsia ja aikuisia.

Mitat: n. 90 x 30 cm
Paino n. 4,5 kiloa
Käyttäjän suositusikä:    0 -100 vuotta
Käyttöpainoraja: 200 kiloa

Voit halutessasi lisätä korkki- tai EKO-huopa pohjan Wobbel boardiinne lattian ja Wobbelin suojaamiseksi sekä ääntä vaimentamaan. Perusmallit (Basic) ja huovutetut versiot soveltuvat alkaen 0 kuukauden ikäisille lapsille. Korkkiversiot sopii 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Mikä on Wobbel board?

Se on tasapainolauta, keinu, silta, maja, porraslauta, junansilta, rento nojatuoli...

Aikuiset voivat koettaa määritellä tätä, mutta lapset ovat luovia ja keksivät loputtomasti uusia käyttötapoja!

Se stimuloi tasapainoaistia.

Se kutsuu liikkumaan ja leikkimään sisätiloissa. Ei kilpailua, ei oikeaa tai väärää tapaa, ei vaikeustasoja, ei välkkyviä valoja tai ääniä. Vain avoin kutsu kasvuun ja kehitykseen kunkin omalla, persoonallisella tavalla!

Lapsille, varttuneille ja kaikille siltä väliltä!

Leikkien tiimellyksessä kunto kehittyy huomaamatta. 

Ja sen huipputyylikäs muotoilu näyttää hyvältä missä tahansa kotonanne!

Paljon eri värivaihtoehtoja, extrana huopa- tai korkkipohja suojaksi lattialle. Sekä perusmalli että huopapohjainen versio ovat CE-testatut ja -sertifioidut, turvallisiksi todettu yli kolmivuotiaille.

Hollantilainen design! 

Valmistettu parhaista materiaaleista, Eurooppalaisesta pyökistä (FSC), vesipohjaisista maaleista ja luonnonkorkista ja -villasta.

* Ei alennettava *

5 seikkaa miksi Wobbelboard on noussut hitiksi maailmalla: 

KEHITTÄVYYS:

Wobbel stimuloi tasapainoa ja lihaksia leikin ja käytön aikana. Leikkisillä, mutta erittäin tehokkailla tavoilla se tukee fyysisyyttä ja tasapainoa.  Harjoitukset voidaan kohdistaa tiettyihin lihasryhmiinkin, kun taas toiset harjoitukset kouluttavat isoja lihasryhmiä. Tämä koskee niin lapsia, aikuisia kuin varttuneitakin.

MUUNTAUTUVUUS:

Wobbel on erityisen inspiroiva sen vaikuttavan, kaarevan designinsa vuoksi. Tämä muoto stimuloi luovuutta ja muuntautuu lapsen mielikuvituksessa niin kuin Barbapapa. Kuvista saatte esimerkkejä alustan monipuolisisista käyttömahdollisuuksista.

RAUHOITTAVUUS

Tiimimme kokemuksien mukaan Wobbel toimii lapsille magneetin lailla niin yhteisissä leikeissä ja peleissä, mutta myös hiljaisissa ​​hetkissä ja lapsen omissa leikeissä.

KAUNEUS:

Wobbel on valmistettu parhaasta eurooppalaisesta pyökkipuusta (FSC), joka on pinottu kerroksiin ja puristettu korkeassa paineessa, ja siinä on ainutlaatuisesti suunniteltu käyrä muoto. Värivaihtoehtoja on useita, ja pohjaan voi valita lisäksi luonnonvillahuovan tai luonnonkorkin.
Wobbel on muotonsa ja ulkonäkönsä vuoksi erityinen lelu jota ei tarvitse laittaa pois sen jälkeen, kun sitä on käytetty. Se näyttää hyvältä jokaisessa lastenhuoneessa ja olohuoneessa. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön.

KÄYTÄNNÖLLISYYS:

Lapset ovat avoimia ja etsivätkin koko ajan uusia käyttötapoja Wobbelille. Se on ihanteellinen porras esimerkiksi keittiössä, joten lapset voivat vaikkapa pestä kätensä ilman apua tai tulla pieniksi apukokeiksi.

Arvostele tämä tuote

09.01.2020 - Janette

Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan huipputuote. Lapset keksivät lukemattomia tapoja käyttää tätä - välillä nuken kehtona, autojen siltana, majan seinämänä tai apujakkarana. Ei mene päivääkään että olisi koskemattomana lastenhuoneessa. :)

05.10.2018 - Susanna

Huippu tuote leikkiin ja temppuiluun!

05.10.2018 - Riikka

Mahtava sisälelu liikuntaan ja leikkeihin. Monessa mukana.

01.10.2018 - Emma

Loistava tuote! Laatu täydet 5 tähteä. Lapset rakastavat leikkiä sillä päivästä toiseen. :)