Wobbel

Wobbel, Kuultovalkea

Hinta: 140,00 14000
Määrä: kpl
Toimitusaika-arvio: helmikuu 2022.
Mitat: n. 90 x 30 cm
Paino: n. 4,5 kiloa
Käyttäjän suositusikä:     0 -100 vuotta
Käyttöpainoraja: 200 kiloa

Wobbel Original kauniilla läpikuultavalla valkolakkauksella.

Lisää halutessasi korkki- tai EKO-huopa pohjaan lattian ja Wobbelin suojaamiseksi ja ääntä vaimentamaan. Perusmallit (basic, siis ilman huopapohjaa) ja huopapohjaiset versiot soveltuvat alkaen 0kk ikäisille lapsille. Korkkiversio sopii 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. 

Mikä on Wobbel board?

Se on tasapainolauta, keinu, silta, maja, porraslauta, junansilta, rento nojatuoli...

Aikuiset voivat koettaa määritellä tätä, mutta lapset ovat luovia ja keksivät loputtomasti uusia käyttötapoja! Antaa mielikuvituksen viedä!

Se stimuloi tasapainoaistia.

Se kutsuu liikkumaan ja leikkimään sisätiloissa. Ei kilpailua, ei oikeaa tai väärää tapaa, ei vaikeustasoja, ei välkkyviä valoja tai ääniä. Vain avoin kutsu kasvuun ja kehitykseen kunkin omalla, persoonallisella tavalla!

Lapsille, varttuneille ja kaikille siltä väliltä!

Leikkien tiimellyksessä kunto kehittyy huomaamatta. 

Ja sen huipputyylikäs muotoilu näyttää hyvältä missä tahansa kotonanne!

Paljon eri värivaihtoehtoja, extrana huopa- tai korkkipohja suojaksi lattialle. Sekä perusmalli että huopapohjainen versio ovat CE-testatut ja -sertifioidut, turvallisiksi todettu yli kolmivuotiaille.

Hollantilainen design! 

Valmistettu parhaista materiaaleista, Eurooppalaisesta pyökistä (FSC), vesipohjaisista maaleista ja luonnonkorkista ja -villasta.

* Ei alennettava *

5 seikkaa miksi Wobbelboard on noussut hitiksi maailmalla: 

KEHITTÄVYYS:

Wobbel stimuloi tasapainoa ja lihaksia leikin ja käytön aikana. Leikkisillä, mutta erittäin tehokkailla tavoilla se tukee fyysisyyttä ja tasapainoa.  Harjoitukset voidaan kohdistaa tiettyihin lihasryhmiinkin, kun taas toiset harjoitukset kouluttavat isoja lihasryhmiä. Tämä koskee niin lapsia, aikuisia kuin varttuneitakin.

MUUNTAUTUVUUS:

Wobbel on erityisen inspiroiva sen vaikuttavan, kaarevan designinsa vuoksi. Tämä muoto stimuloi luovuutta ja muuntautuu lapsen mielikuvituksessa niin kuin Barbapapa. Kuvista saatte esimerkkejä alustan monipuolisisista käyttömahdollisuuksista.

RAUHOITTAVUUS

Tiimimme kokemuksien mukaan Wobbel toimii lapsille magneetin lailla niin yhteisissä leikeissä ja peleissä, mutta myös hiljaisissa ​​hetkissä ja lapsen omissa leikeissä.

KAUNEUS:

Wobbel on valmistettu parhaasta eurooppalaisesta pyökkipuusta (FSC), joka on pinottu kerroksiin ja puristettu korkeassa paineessa, ja siinä on ainutlaatuisesti suunniteltu käyrä muoto. Värivaihtoehtoja on useita, ja pohjaan voi valita lisäksi luonnonvillahuovan tai luonnonkorkin.
Wobbel on muotonsa ja ulkonäkönsä vuoksi erityinen lelu jota ei tarvitse laittaa pois sen jälkeen, kun sitä on käytetty. Se näyttää hyvältä jokaisessa lastenhuoneessa ja olohuoneessa. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön.

KÄYTÄNNÖLLISYYS:

Lapset ovat avoimia ja etsivätkin koko ajan uusia käyttötapoja Wobbelille. Se on ihanteellinen porras esimerkiksi keittiössä, joten lapset voivat vaikkapa pestä kätensä ilman apua tai tulla pieniksi apukokeiksi.

ERITYISYYS:

Mikäli haluat uniikin yksilön siihenkin on olemasssa vaihtoehtoja.
Tarjoamme yrityksille logopalvelua, mutta myös käsin kirjoitetut nimet ja käsin maalatut kuvat ovat mahdollisia.
Halutessasi muokkauksia ota yhteyttä mahdollisuuksista meihin: info@lildecor.fi

Arvostele tämä tuote

09.01.2020 - Saara

Ostin joululahjaksi neljälle lapselleni (ikähaarukalla 9kk-8v.), ja kaikki ovat siitä jo saaneet iloa. Lapset alkoivat hei käyttämään Wobbelia monin eri tavoin, ei tarvinnut itse ohjata. Kiikkuminen ja vaappuminen on yllättävän haastavaa(aktivoi lihakset ainakin itsellä hyvin!) joten kehittää varmasti hyvin kehon hallintaa. Aikuiselle tämä on liian pieni, joten haaveilen kyllä itselle tuosta isommasta versiosta. Otin pohjamateriaaliksi korkin, vaikuttaa laadukkaalta ja on sopivasti pitoa.

11.04.2019 - Jane

Wobbel on aivan huippu! Meidän alle 1v ja 3v touhottavat sen parissa päivittäin. Milloin wobbel toimii keinuna, milloin autojen mäkenä tai nuken sänkynä. Mielikuvitus rajana:)

01.10.2018 - Henna R.

Tuotteisiin ja palveluun olen ollut erittäin tyytyväinen.