Garbo & Friends

Vuodevaatesetti Fauna Forest Adult

Hinta: 125,00 12500
Määrä: kpl
150x210 / 50x60 cm vuodevaatteet Garbo&Friendsin Fauna-kuosilla. Kuviointi on saanut inspiraationsa klassisista tapeteista sekä etsi ja löydä-henkisistä piilokuvista. Pohjavärissä on aavistus helmenharmaata, kuvioinnissa vaaleaa ruosteensävyä, vihreää sekä beigeä. Hurmaavan kauniit vuodevaatteet, joilla saa ihanaa lisää sisustukseen!

Fauna-kuosi uudistuu nyt uusilla eläimillä, hieman erilaisilla sävyillä ja kuviorakenteella. Periaatteessa sama kuvio - vain hieman parempana. Tumma petroleuminvihreä pohja sävyttyy kohti harmaata ja sitä täydentävät kauniisti vastakkaiset vihreät, ruosteisen punainen ja kirkkaan beige.

Garbo&Friendsin vuodevaatteet ovat suloisen pehmoisia. Materiaali on 100% portugalilaista perkaalipuuvillaa. Helmassa herringbone-nauhat joiden mitta on 30cm, niillä saat solmittua lakanan alareunaan kauniit rusetit.

Materiaali: 100% perkaalipuuvillaa, nauhat polyesteria.
Eettinen tuotanto Portugalissa.
OEKO-Tex sertifioidut.
Pesuohje: nurinpäin käännettynä samanväristen kanssa 40°Cssa.
Ei rumpukuivausta.
Silitys keskilämmöllä nurjalta puolelta.
Ei saa valkaista.
Arvostele tämä tuote

14.03.2023 - Sirpa

Jos haluaa laatua, tässä sitä on! Jos ei perkaalipuuvilla ole tuttu, niin sen pinta on silkkimäisen pehmeä ja sileä, todella miellyttävä iholla. Tämä kuosi on niin kaunis, että sen antaa mielellään jäädä näkyviin niin että peittää vain osan peitosta päiväpeitolla.
Tätä voi suositella myös laatua arvostavalle lahjaksi.