Garbo & Friends

Vuodevaatesetti Blueberry Muslin Adult

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 165,00 16500

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vuodevaatesetti Garbo&Friendsin uudella Blueberry-kuosilla, koossa 150 x 210 / 50 x 60 cm. 

Jos katsot tarkkaan, saatat löytää tämän marjan -makean ja sinisen - käpertyneenä puidenlatvojen alle metsään. Mustikkakuviossa on sinisiä marjoja vihreillä, vehreillä oksilla, pohjavärinä kauniisti yhteensointuva vaalean hiekan sävy.

Vuodevaatteet ovat Garbo&Friendsin ydin, ne on suunniteltu suloisimpia unia varten ja niiden tunnusmerkkinä on Garbo&Friendsin logobrodeeraus vuodevaatteiden alareunassa.

Blueberry- kuvio on painettu uudistetulle, kevyelle ja ilmavalle harsotyyppiselle puuvillalle. Se on edelliseen Garbo&Friendsin musliinikankaaseen verrattuna ohuempi ja siinä on tiheämmin lankaa. Hurmaavan pehmeä materiaali jossa on kaunis rakenne, mikä vain pehmenee pesujen myötä. Valmistettu eettisesti Portugalissa, OEKO-TEX® -sertifioitu. Toinen puoli vuodevaatteesta on yksivärinen, joten saat petaukseen vaihtelua kääntämällä peiton toisinpäin.

100% Musliinipuuvillaa
ÖEKO-TEX® 100 -standardin mukaisesti sertifioitu
Eettinen tuotanto Portugalissa
Pesuohje: lempeä pesuohjelma 40 ° C: ssa nurinpäin käännettynä
Rumpukuivaus sallittu täydellä rummulla
Ei saa valkaista
Kokoelma The four seasons on tarina, joka kutsuu sinut Kajsa Hagelinsin vesivärityömaailmaan, seurailemaan neljän vuodenajan kaunista vaihtelua. 

Alkaen siitä, kun lehdet vaihtavat väriään miltei silmänräpäyksessä, kesän vaihtuessa syksyyn, siihen päivään kun ensilumi sataa ja luo pehmoisen valkoisen peiton luontoon valaisten maailman kylmyyttä ja pimeää talviaikaa. Sitten yhtenä päivänä pieni sininen leinikki herää ja lentää kohti voimistuvaa kevätaurinkoa. Ja äkkiä tajuaa että pian, aivan pian on taas kesä! 

Kajsa Hagelin on ruotsalainen kuvittaja. Hänen taiteelliset työnsä luonnoksesta lopulliseen tuotteeseen on käsin maalattu. Nykyään hän nauttii ihmishahmojen maalaamisesta, lapsista ja aikuisista, ja hän saa inspiraatiota valtavasti siitä mitä kehonkielellä voi ilmaista, kuin myös kasvojen ilmeistä."On jännittävää tutkia ja tulkita visuaalisesti esimerkiksi nauravaa henkilöä ilman, että tarvitsee näyttää ihmisen nauravia kasvoja."

Tutustu lisää: @kajsavisual
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.