Vuodekatos, Poppies

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 115,00 11500
Määrä: kpl
Herkän kepeä katos sänkyyn 100% luomupuuvillasta, Cam Camin Poppies-kuosilla. Ripustamalla vuodekatoksen sängyn ylle, saat kodikkaan sopen lapsen huoneeseen. Sänkykatos on lastenhuoneen suosikkeja, eikä suotta! Se tarjoaa paikan niin monenlaiseen tilanteeseen: illalla on levollista käydä nukkumaan vuodekatoksen suojiin, verho peittää näkyvyyttä muuhun huoneeseen ja ärsykkeiden vähentyessä rauhoittuminen käy helpommin. Päiväsaikaan sänkykatoksen alla on ihanaa lukea kirjoja, tai leikkiä majaleikkejä.

Cam Camin katosverhot on valmistettu korkealaatuisesta luomupuuvillasta. Halutessasi voit lukea tarkemmin Cam Camin fokusoitumisesta kestävään kehitykseen heidän verkkosivuiltaan.

GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa

Tämä vuodekatos on GOTS-sertifioitu. GOTS (Global Organic Textile Standard) on vakuutus siitä, että tämä vuodekatos on valmistettu ympäristöystävällisimmistä materiaaleista, sosiaalisesti vastuullisissa olosuhteissa. GOTS on tunnustettu maailmanlaajuisesti tiukimmaksi standardiksi ja se takaa turvallisen, inhimillisen ja myrkyttömän työympäristön. Kun valitset GOTSin, suojelet niin omaa lastasi, kanssaihmisiäsi kuin ympäristöäsikin.

Kemikaalivapaa

GOTS-sertifiointi takaa, että vuodekatos on valmistettu luomupuuvillasta joka on kasvatettu täysin ilman keinotekoisia lannoitteita ja -torjunta-aineita. Vuodekatos ei sisällä haitallisia aineita kuten kemikaaleja. Tämä suojelee maapalloa, vuodekatoksen tuotantoprosessissa mukana olevia ja lasta jolle se hankitaan.

Eettinen tuotanto

GOTS-sertifikaatti takaa, että vuodekatoksen valmistuksessa ei ole käytetty lapsi- tai pakkotyövoimaa missän toimitusketjun vaiheessa ja että kaikki työntekijät saavat kohtuullista palkkaa - ei vain vähimmäispalkkaa - ja että heillä on oikeus kuulua ammattiliittoon ja oikeus asianmukaisiin työolosuhteisiin.

Testattua laatua

GOTS-sertifioituihin tuotteisiin sovelletaan tiukkoja laatuvaatimuksia, jotka takaavat pesunkestävyyden, värien pysyvyyden, valonkestävyyden ja  sen että tässätapauksessa vuodekatos säilyttää alkuperäisen muotonsa ajan ja käytön myötä. Tämä takaa vuodekatoksen pitkän aikavälin kestävyyden ja pitkän käyttöiän kannalta nämä ominaisuudet ovat tärkeimpiä tekijöitä.

Mitat

  • Pituus: 250cm.
  • Halkaisija: 50cm.

 

Hoito-ohjeet:

  • Irrota metallivanne ennen pesua. Pese katosverhon kangas käsin viileässä vedessä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.