Oliver Furniture

Vaaterekki 154 cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 279,00 27900
Määrä: kpl

Vaaterekki isompien lasten huoneeseen. Minimalistinen, huolellisesti yksityiskohtia myöden viimeistelty muotoilu. Materiaali on koivua, rekin paino on 5,8kg. Erinomainen esimerkiksi teinin huoneeseen! 

Tuotenumero: 091413 – 154 cm vaaterekki

Mitat: Leveys:90 x syvyys:36 x korkeus:154 cm

Oliver Furnituren huonekalut ovat tilaustuotteita, tiedustele tarvittaessa täsmällinen toimitusaika sähköpostitse: info@lildecor.fi. Annamme mielellämme lisätietoja mahdollisiin lisäkysymyksiin!

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.