Lorena Canals

Tribu Natural XL 200x300

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 319,00 31900
Määrä: kpl
Konepestävä Tribu XL matto on puuvilla. Natural melange -väriseen pohjakankaaseen - joka suurelta osin on matossa esillä- on kudottu mielenkiintoisia tribalkuvioita. Matto on viimeistelty kutakin kulmaa koristavin tupsuin.  Loimilanka on kierrätettyä, värjäämätöntä puuvillaa. Maton väritys on luonnonmukaisen kirjava, vaaleaa puuvillaa rytmittää sen tummemmat ja vaaleammat osat. Matto on kudottu etnis-inspiroitunein kuvioin.

Koska kuviointia on vain harvakseltaan, suurin osa pohja pohjakudonnasta on näkyvillä. Käytetyn materiaalin minimimoinnilla mahdollistetaan suuremman maton sopiminen pesukoneeseen. Tyylikkään ja taidokkan värien ja kuvioiden käytön ansiosta tämä malli sopii upeasti erilaisten tilojen sisustustukseksi. Saat luotua tällä matolla kauniin  visuaalista, valoisaa, lämpöisää tunnelmaa olohuoneeseen, ruokailutilaan, makuuhuoneeseen, terassille tai lastenhuoneeseen. Kudottu käsin, vastuullisissa tuotanto-olosuhteissa luonnonmateriaaleista.
 
Mitat 200 x 300
Väri Natural, Soil Brown
Mallisto Re-Edition
 Materiaali   97% puuvilla 3% muut kuidut - Loimi: kierrätyspuuvillaa
   

Huolellisesti käsin kudottu, matto kerrallaan perinteitä vaalien. Jokainen Lorena Canalsin matto on siis yksilönsä! Pienet variaatiot mallikuvasta ovat mahdollisia. Ympäristö-ystävällinen materiaali, myrkytön. Kevyt, pehmeän ja joustavan kudontansa ansiosta. Yhdisteltävissä helposti monenlaisiin sisustustyyleihin.

Tämä tuote on kaikken laatu- ja turvallisuusmääräysten mukainen ja soveltuu siksi lapsiperheisiinkin. 

ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 ja AITEX sertifioitu. Lorena Canalsin tuotteet on valmistettu 100% luonnonkuiduista. Niistä voi ensimmäisten pesukertojen yhteydessä irrota nukkaa, se vähenee käytön myötä. Lue lisää Lorena Canalsin käyttämistä tekniikoista ja käsityöläisyydestä heidän sivuiltaan: klikkaa tästä. Ei sisällä myrkyllisiä väriaineita tai epäpuhtauksia. Soveltuu myös lattioille joissa lattialämmitys. Valmistusmaa on Intia. Lorena Canalsilla on siellä oma tehdas. Laatu kuvastaa Lorena Canalsia tuotannon kaikilla osa-alueilla: parhaista raaka-aineet, sosiaalisesti vastuulliset työskentelytavat.


PESUOHJEET: 

Pyykinpesukoneessa pestävä, koneen vaadittu kapasiteetti 10kg tai enemmän.

Wool rugsWashable rugsHandmadeNaturalDyesEcofriendly

height=2500no bleachdryer lowlorena canals rugslorena canals rugsVacuum

TOIMITUSAIKA n. 3 viikkoa / tilaustuote 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.