GRAPAT

The Nins® Carla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 71,45 7145

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sisältö: Nins® x12, renkaat x72 ja kolikot x36 sateenkaaren väreissä. Mukana myös kangaspussi joka on GOT sertifioitua kangasta.

Tämä peli edistää loogis-matemaattista ajattelua värien ja / tai muotojen luokittelun, ryhmittelyn ja yhdistelyn avulla. Samalla käden ja silmän koordinointi sekä motoriset taidot saavat tarpeellista, hyödyllistä harjoitusta. Renkaita voi kierittää, kasata, luoda erilaisia pelejä. Nins®ejä voidaan käyttää muunmuassa symbolisten leikkien luomiseen, tarinoiden kehittelyyn ja minimaailmoiden rakenteluun. Yksi Nin sopii piiloon kuuden erivärisen renkaan sisälle. Kolikko välissä estää sen, tai nostaa Nin tyypin ylöspäin, peittää puolet siitä, peittää kokonaan.. Esille, piiloon, puolittain, löytyy taas jne!

Pedagogisten näkökulmien lisäksi tällaiset ja tämänkaltaiset materiaalit voidaan nähdä monien mahdollisuuksien lähteinä, joilla on runsaasti erilaisia käyttötapoja. Sellaisena ne edistävät luovan ja erilaisia vaihtoehtoja luontevasti pohdiskevan ajattelutavan.

Suositusikä 18kk+. Korkeus: 6,5cm, renkaiden ja kiekkojen halkaisija 4,8cm.

Hoito-ohje: Pyyhi lika nihkeällä liinalla ja käytä tarvittaessa mietoa pesuainetta. Älä upota veteen.

Materiaali PEFC-puu (kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistettu). Myrkyttömillä vesipohjaisilla väreillä värjätty. Puuosat vahataan tai äljytään kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Valmistaja Grapat, paikallisesti Kataloniassa, Espanjassa. Grapat on pieni perheyritys joka rakastaa puuta, luontoa ja lasten vapaata, luovaa leikkiä!

Article manufactured under the safety standard EN71

* Ei alennuskoodeja *
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.