MRS. MIGHETTO

TEMPORARY TATTOOS A5 SIMON WITH FRIENDS

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 10,00 €
Määrä: kpl

…”Siipien lepatus kuiskii muuten täysin äänettömällä taivaalla, upean lintupalatsin yläpuolella. Sen asukkaat lentelevät sisään ja ulos omissa päivittäisissä toimissaan. Maan laki toimii kuten se on aina toiminut, linnunlaulun käskyjen ja komentojen mukaan. Palatsissa istuu kaksi kuningatarta jotka ovat päätöksentekijöinä maassa. He ovat kissapöllö ja varpunen, molemmat äärimmäisen vanhoja ja viisaita.

Lintujen maassa olet syntynyt joko siipien kanssa tai yksinkertaisesti linnuksi. Asukkaat elelevät tornihuoneistoissaan tai korkealla puiden latvoissa. Lentäminen on ainoa tapa päästä liikkumaan ympäri valtakuntaa. Yksittäiset Minimighettot jotka ovat syntyneet ilman siipiä, ovat sen sijaan palkittu lumotuilla lahjoilla ja he ovat perineet kunnioitettavia tehtäviä lintujen valtakunnasta itselleen.”

DEAR WHALIE 
…”Whalie on tuntenut itsensä aina suureksi ja kömpelöksi, hänestä tuntuu että hän ei koskaan sovi minnekään vaan vie liikaa tilaa minne tahansa menikään. Mutta sensijaan että keskittyisi vain tämän ajattelemiseen, hän on oivaltanut että kaikilla elävillä olennoilla on oma, erityinen paikkansa täytettävänä, tarvitsee vain odottaa oikean tilaisuuden ilmaantumista. Ja kun se hetki koittaa, sen tuntee sielussaan!”

MR SIMON
… ”Mr Simon syntyi äärimmäisen hyvän kuulon omaavana. Jo hyvin varhain hän kykeni erottamaan kaikkien lajien kaikki eri viserrykset, ja myöhemmin hän oppi kuulemaan tulevaisuuteen. Ehkä juuri sen vuoksi hän sai niin varhain lintuvaltakunnasta työn äänien vakoilijana. Hänen työnsä on huippusalaista ja se aiheuttaa suurta kunnioitusta Mr Simonia kohtaan niiltä jotka asiasta ovat tietoisia.”

Näin kiinnität tatuoinnit:
1. Leikkaa haluamasi kuva arkista.
2. Irrota kirkas suojakalvo.
3. Aseta tatuointi kuvapuoli alaspäin iholle. 
4. Kastele pinta märällä rätillä ja paina kämmenellä 15 sekunnin ajan. 
5. Irrota paperi ja voila!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.