SEES

Tekstiilisuihke Appelsiini & Piparminttu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,90 1990
Määrä: kpl

Tekstiilisuihke neutraloi joogamatot, eläintaloudet ja jääkiekkovarusteet

SEES No. 1 Tekstiilisuihke on Biohajoava ja kemikaaliton tunkkaisten hajujen neutraloija, joka sopii tekstiileille, joita on vaikea pestä pesukoneessa. Tekstiilisuihke raikastaa joogamatot, huonekalut, kotieläimiä kuljettaneen auton, jääkiekkovarusteet tai vaikkapa juoksulenkkarit. Tekstiilisuihke ei vain peitä epämiellyttäviä hajuja alleen, vaan neutraloi ne luonnollisesti.
Suihkutetaan suoraan tekstiilille ja annetaan kuivua. Tekstiilisuihkeiden pohjana on etikka, joka on viimeistelty 100 % aidoilla eteerisillä öljyillä. Tekstiilisuihke No. 1 tuoksuu hienostuneelta ja raikkaalta bergamotilta ja sitruunalta. Eteeriset öljyt rentouttavat mielen ja stimuloivat aisteja. Etikan tuoksu haihtuu tekstiilistä kuivuessaan. Jäljelle jää raikas eteeristen öljyjen tuoksu. Puhdasta ja raikasta – luonnollisesti ja luontoa kuormittamatta.
 
500 ml
 
Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita. Luomulaatuinen, vegaaninen ja biohajoava. Valmistettu Suomessa.

Tekstiilisuihkeen käyttö

SEES Tekstiilisuihke No. 2 appelsiini & piparminttu sopii monenlaisille eri tekstiileille: pellavalle, puuvillalle ja villalle, mutta myös monelle keinokuidulle. Kokeile tekstiilisuihketta aina ensin tekstiilin huomaamattomaan kohtaan.

Suihkuta suoraan tekstiilille noin 20 cm etäisyydeltä ja anna kuivua. Tekstiilisuihkeen sisältämä etikka tuoksuu suihkuttaessa, mutta se haihtuu kuivuessaan ja jäljelle jää vain eteeristen öljyjen raikas tuoksu. Tekstiilisuihke sopii raikastamaan eläintalouksien tekstiileitä, kuten auton tai veneen penkit. Aloita kokeilu kuitenkin pienellä määrällä, sillä eläinten hajuaisti on ihmistä huomattavasti parempi.

Voit desinfioida tekstiilisuihkeella myös lastenvaunujen tekstiiliosat, talven jäljiltä kesämökin tunkkaiset matot, verhot ja huonekalut, vaikeasti pestävät urheiluvarusteet kuten joogamatot ja jääkiekkovarusteet. Etikkapohjainen tekstiilisuihke poistaa tehokkaasti myös homeen hajun.

 

Yleiseen kodinpuhdistukseen

Tekstiilisuihke sopii nimestään huolimatta erinomaisesti myös kodin yleispuhdistukseen ja kovien pintojen, kuten puun ja teräspintojen, puhdistamiseen. Tekstiilisuihkeella poistat vaivattomasti esimerkiksi kuulakärkikynästä jääneet tahrat puupinnoilta. Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kevyesti puhtaalla liinalla. Huomaa, että etikkapohjainen tekstiilisuihke ei sovellu kalkkikivelle, marmorille, alumiinille tai polyakrylaatille.

Ainesosat: teksiilisuihke No. Appelsiini & piparminttu

SISÄLTÄÄ: Luomulaatuinen etikka (etikkahappo  9 -< 10%), appelsiinin ja piparmintun eteerisiä öljyjä, vesi.

INNEHÅLLER: Vinäger (ättiksyra 9 -< 10%), eteriska oljor av apelsin och pepparmynta, vatten.

INCI:  Distilled white vinegar (acetic acid 9 -< 10%), Citrus sinensis, Mentha piperita, water.

 

SEES Companyn tekstiilisuihkeet on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki SEES-tuotteet ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

SEES – sovussa arjen kanssa.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.