Moulin Roty

Taskulamppusadut, Sirkus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,00 1500 21,00 € 2100
Määrä: kpl
Taianomainen pikkuruinen "projektori", eli lamppu, jolla saa katseltua sirkusteemaisia kuvia heijastamalla ne jännittävästi seinälle. Pakkauksessa taskulamppu, 3 diskettiä joissa kussakin oma teemansa:
  • Sirkus saapuu kaupunkiin
  • Paniikkia areenalla
  • Juokse, kun vielä voit!
Näin se toimii: irrota paristojen sinetti taskulampun varresta. Valitse kiekko jonka sadun haluatte katsoa ja asettele se lamppuun. Huomaa oikea asettelutapa, kiekko menee sinne tietyn suuntaisesti. Sammuta huoneesta valo. Laita taskulamppu päälle ja heijasta kuva seinälle, heittäytykää sadun vietäväksi! Käännä kiekkoa, niin kuva vaihtuu ja tarina etenee. Kuvat inspiroivat lasta joista hän saa keksiä itse tarinaa. Erinomainen myös kielenkehityksen näkökulmasta.

Tuotepakkauksen kyljessä on kuvasarjat josta näette mistä kuvasta tarina alkaa. Mitä pimeämpi huone, sitä selkeämpi kuva. Ei toista teräväpiirtona. Parhaiten kuvan näkee hieman kauempaa (n. 2m päästä seinästä), kuvan selkeyttä voi säätää taskulampun kärkeä kääntämällä. 

Huom, ei sovellu valaisemaan taskulampun tapaan.

Suositusikä 4+, ei alle kolmevuotiaille, sisältää pieniä osia. CE-merkitty. Toimii 3 kpl nappiparistolla/LR44 (sisältyy pakkaukseen). On/off-kytkin.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.