Suloinen tarina sinusta - Vauvakirja

Hinta: 45,00 €
Määrä: kpl

"Haluan esitellä sinulle Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan. Kirjan, joka ei ole vain kirja vaan paljon enemmän.  Se on paikka, johon voit tallentaa arvokkaimmat muistot ja ihanimmat hetket omasta pienokaisestasi.  Suloinen tarina sinusta on syntynyt monen vuoden työn tuloksena. Se on tehty suurella rakkaudella ja intohimolla, työtunteja laskematta. Kun pitelet käsissäsi tätä kirjaa, tunnustele sen sivuja, katsele sen kantta ja ihastele sen sisältöä, sillä niitä on mietitty sinua varten. Tämä kirja on sinulle ja sinun pienokaisellesi ♥. " - Elina Linnolahti/vauvakirjan tekijä.

Suloinen tarina sinusta on vaaleansävyinen, valokuvilla kuvitettu vauvan oma kirja, joka sopii sekä pienelle tytölle, että pojalle.

Kirjaa pääsee täyttämään odotusajasta kahteen ikävuoteen asti, mutta tämänkin jälkeen kirjaan on jätetty reilusti tilaa muiden vuosien muistoille sekä valokuville. Löydät kirjasta mm. osiot: odotus, vauvan syntymä, kehitysaskeleet, ihania hetkiä, juhlan aika, 0-2 vuoteen asti kuukausikohtaiset sivut muistoille sekä valokuville.

Kirjan käytettävyyttä on parannettu toisen painoksen myötä.  Nyt kansi aukeaa entistä paremmin ja siihen on mukavampi kirjoittaa. Kansi elää myös kirjan mukana valokuvia lisätessä, pysyen siistin näköisenä. Etukannesta löydät myös pienen taskun, johon voit sujauttaa kortteja, valokuvia yms. Lisäksi kirjan voi sulkea lenkillä kiinni, ettei välissä olevat tärkeät muistot pääse tippumaan.

Tekniset tiedot:

Kovakantinen, Lankasidottu 
Sisäsivut: 196 sivua on painettu laadukkaalle 140g paperille.

Mitat: 24,5X 17,5cm X 2,5cm

Muut tiedot:ISBN: 978-952-93-7824-1
Julkaisuvuosi: 2017, toinen painos
Sivumäärä: 196
Kustantaja:Linnolahti Photography
Ulkoasu, kuvitus, sisältö : Linnolahti Photography
Kieli: suomi

Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan kanssa yhteensopiviksi on suunniteltu uudet Viisi vuotta kanssasi- ja Suloisia hetkiä- kirjat.

Arvostele tämä tuote

02.10.2018 - Salla-Maria

Kaunein vauvakirja.
Hyviä apukysymyksiä, tilaa valokuville, ulkoasu täydellinen.

01.10.2018 - Jane

Ihanin ja suloisin vauvakirja. Todella helppo täyttää apukysymysten avulla :)

01.10.2018 - Ansku

Aivan ihana, kattava kirja, jossa paljon asiaa myös raskausajasta.
Todella kaunis ja tyylikäs.

01.10.2018 - Henna

Tilasin sinulta Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan ja se on aivan ihana! Ja se tuli todella nopeasti postissa minulle.
Annan arvosanaksi ehdottomasti 5, koska kirja on selkeä ja siinä on valmiiksi kirjoitettuja kohtia sekä tilaa kuville. Ulkoasulle myös plussaa

14.02.2018 - Tiina

Aivan ihana vauvakirja, kaunein mitä olen ikinä nähnyt