Linnolahti Photography

Suloinen tarina sinusta - Vauvakirja

Hinta: 49,00 4900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

 

Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

"Haluan esitellä sinulle Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan. Kirjan, joka ei ole vain kirja vaan paljon enemmän.  Se on paikka, johon voit tallentaa arvokkaimmat muistot ja ihanimmat hetket omasta pienokaisestasi.  Suloinen tarina sinusta on syntynyt monen vuoden työn tuloksena. Se on tehty suurella rakkaudella ja intohimolla, työtunteja laskematta. Kun pitelet käsissäsi tätä kirjaa, tunnustele sen sivuja, katsele sen kantta ja ihastele sen sisältöä, sillä niitä on mietitty sinua varten. Tämä kirja on sinulle ja sinun pienokaisellesi ♥. " - Elina Linnolahti/vauvakirjan tekijä.

Suloinen tarina sinusta

on vaaleansävyinen, valokuvilla kuvitettu vauvan oma kirja, joka sopii sekä pienelle tytölle, että pojalle.

Kirjaa pääsee täyttämään odotusajasta kahteen ikävuoteen asti, mutta tämänkin jälkeen kirjaan on jätetty reilusti tilaa muiden vuosien muistoille sekä valokuville. Löydät kirjasta mm. osiot: odotus, vauvan syntymä, kehitysaskeleet, ihania hetkiä, juhlan aika, 0-2 vuoteen asti kuukausikohtaiset sivut muistoille sekä valokuville.

Kirjan käytettävyyttä on parannettu uusien painosten myötä. Kansi aukeaa entistä paremmin ja siihen on mukavampi kirjoittaa. Kansi elää myös kirjan mukana valokuvia lisätessä, pysyen siistin näköisenä. Etukannesta löydät myös pienen taskun, johon voit sujauttaa kortteja, valokuvia yms. Lisäksi kirjan voi sulkea lenkillä kiinni, ettei välissä olevat tärkeät muistot pääse tippumaan.

Tekniset tiedot:

Kovakantinen, Lankasidottu 
Sisäsivut: 196 sivua on painettu laadukkaalle 140g paperille.

Mitat: 24,5X 17,5cm X 2,5cm

Muut tiedot:ISBN: 978-952-93-7824-1
Julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 196
Kustantaja:Linnolahti Photography
Ulkoasu, kuvitus, sisältö : Linnolahti Photography
Kieli: suomi

Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan kanssa yhteensopiviksi on suunniteltu uudet Viisi vuotta kanssasi- ja Suloisia hetkiä- kirjat.

​​​​

Arvostele tämä tuote

17.04.2019 - Inkeri

Todella hyvä, monipuolinen, unisex kirja! Suosittelen

18.10.2018 - OE

Tilasin Suloinen tarina sinusta -kirjan, ja annoin sen ristiäislahjaksi. Oli hyvin pidetty lahja, ja tuli erittäin siistinä kauniissa paketissa. Soitin vielä Niinalle sillä tilasin lahjan vain muutamaa päivää ennen ristiäisiä ja Niina lupasi toimittaa sen pikimmiten postiin. Paketti ilmestyikin ilokseni jo seuraavana päivänä! Erittäin paljon kiitoksia nopeasta toimituksesta.

02.10.2018 - Salla-Maria

Kaunein vauvakirja.
Hyviä apukysymyksiä, tilaa valokuville, ulkoasu täydellinen.

01.10.2018 - Jane

Ihanin ja suloisin vauvakirja. Todella helppo täyttää apukysymysten avulla :)

01.10.2018 - Ansku

Aivan ihana, kattava kirja, jossa paljon asiaa myös raskausajasta.
Todella kaunis ja tyylikäs.