Oliver Furniture

Seaside sisarvuode

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 349,00 34900
Määrä: kpl

Seaside malliston sisarvuode on klassista pohjoismaista designia. Laatikko rullaa kevyesti pyörillä sängyn alle ja esille. Käytännöllinen ja kaunis vierassänky lasten ystävien yökyläilyjäkin varten! 

Sisarvuode 031225 sopii yhteen Seaside- malliston sängyn (021215) ja Seaside sohvasängyn (021216) kanssa.

Mitat: 94 x 182 x 23 cm

Väri valkoinen, nahkainen vetolenkki laatikon keskellä.

Lisätarvikkeet:

  • 021835 – Patja
  • Mitat: 90 x 176 x 10 cm

* EI ALENNUSKOODEJA *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.