Oliver Furniture

Seaside Kuutio

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 129,00 12900
Määrä: kpl

Seaside- malliston lasten kuutio istuin/säilytyslaatikko. 

-UUTUUS-

Oliver Furniture on suunnitellut pöytä- ja istuinsarjan joka sopii täydellisesti muiden Seaside- malliston tuotteiden kanssa! 

Seaside malliston kuutiota on saatavana valkoisena.Kuution sisään mahtuu kätevästi kirjoja, leluja tai muita lasten tavaroita.

Mitat: 36 x 36 x 36 cm

Väri: valkoinen

Tuotenumero: 021640

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.