Oliver Furniture

Seaside Konsolipöytä, Musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 459,00 45900
Määrä: kpl

Oliver Furnituren Klassisen tyylikäs Seaside- malliston konsolityöpöytä jossa kaksi vetolaatikkoa. Muotoilu on puhdaslinjaisen selkeää. Sopii erinomaisesti niin työpöydäksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin käytävälle sivupöydäksikin. Se tuo mukanaan huoneeseen ihanan rauhallista tunnelmaa.

091012- Seaside konsolipöytä, mitat: 

  • leveys 120cm
  • syvyys 46cm
  • korkeus 74cm

Valmistettu koivupuusta sekä MDF-levystä joka koostuu 60% koivusta, 20% männystä sekä 20% haapapuusta. 

Näkymättömiin sijoitetut ruuvit antavat pöydälle puhtaan, eksklusiivisen ilmeen. Ne on Oliver Furnituren muotoilun keskiössä. 

Valmistettu Euroopassa, pöytä täyttää EUN:n tiukat vaatimukset tuotteiden turvallisuudesta. Pöytä on maalattu myrkyttömällä, vesiohenteisella maalilla.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.