Oliver Furniture

Seaside Junior sohvasänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 799,00 79900
Määrä: kpl

JUNIOR SOHVASÄNKY- OLIVER FURNITURE SEASIDE

Kaunispiirteinen Seaside- malliston junior sohvasänky klassisen valkoisena. Sohvasänky sopii niin lastenhuoneeseen, vierashuoneeseen kuin olohuoneeseenkin sohvan tapaan. Pienempi sohvasänky täydentää tyylikkäästi myös aiemmin hankittuja suurempia Seaside- sarjan huonekaluja. Sängystä saa mukavan sohvan stailaamalla selkänojaa tyynyillä.

90x160 cm sohvasänkyyn on mahdollista ostaa lisätarvikkeina patja, sekä turvalaita.

Sängyn mitat- 97 x 167 x 75 cm

Lisätarvikkeet:

  • 031221 – Turvalaita
    • Mitat– 2,5 x 100 x 38 cm
  • 021833 – Patja sänkyyn
    • Mitat– 90 x 160 x 13 cm

Kaikkia Seaside- malliston sänkyjä on mahdollista muokata toisenmallisiksi sängyiksi erikseen myytävillä lisäosilla. Kuvista viimeinen, rengasmallinen havainnekuva esittelee eri mahdollisuudet. Selkeyden säilyttämiseksi lukuisia lisäosia ei ole verkkokaupassamme esillä mutta kerromme mielelläämme näistä tarkempia tietoja sähköpostitse: info@lildecor.fi tai puhelimitse: 0440250075.

 

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan paikallisissa verstaissa kestävää kehitystä vaalien, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ne viimeistellän myrkyttömällä sisustuslakalla ja -maaleilla.

Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä.

Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.