Oliver Furniture

Seaside Classic Junior Low Loft

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

JUNIOR LOW LOFT SÄNKY- OLIVER FURNITURE SEASIDE

Seaside Junior puoliparvisänky soveltuu pienempäänkin lastenhuoneeseen. Kompaktimman kokonsa ansiosta sänky sopii huoneisiin, joissa normaalikokoinen kerrossänky tai parvisänky vaikuttaisi liian hallitsevalta. Sänkyyn sopivan patjan mitta on 90 x 160cm. Huolellisella suunnittelulla on sängyn alle saatu luotua viihtyisä nurkkaus pienelle koululaiselle. Siellä voi vaikka pelata, lukea tai hengailla ystävien kanssa.

Samoin kuin Seaside-kokoelman koko mallistolle, myös tälle junior puoliparvisängylle on ominaista klassinen pohjoismainen muotoilukieli, jonka inspiraation lähteenä on toiminut mutkaton rannikkolaiselämä.

Vuode on vankka ja turvallinen, mutta tarkkaan harkittu kokonaisuus sekä viimeistellyt yksityiskohdat jättävät kokonaisuuden ilmeen siroksi. Kuten kaikissa Oliver Furnituren korkeissa sängyissä, jalat ovat yhtä kappaletta, eikä niissä ole ruuvinkantoja näkyvillä.

Saat halutessasi muokattua tätä sänkyä miksi tahansa muuksi Oliver Furnituren Seaside Classic-sarjan sängyksi. Kaikki vaihtoehdot hintoineen on nähtävillä Oliver Furnituren Converter-sivustolla. Ideana muokkauksissa on se, että hyödynnetään alkuperäisestä sängystä mahdollismman paljon samoja osia, ja toimitetaan uutta sänkymallia varten ainoastaan ne lisäosat jotka muutoksen toteuttamiseksi on tarpeen. Hinnat on jyvitetty materiaalinen mukaan: mitä vähemmän uutta puumateriaalia tarvitaan, sitä edullisemmaksi muokkaaminen tulee. Näin minimoidaan uusien luonnonmateriaalinen kuluttaminen ja saadaan maksimoitua sängyn käyttöikä.

Kaikki osat on valmistettu Euroopassa massiivikoivupuusta ja MDF:stä. Sänky on testattu ja täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysnormit.

Mitat: Leveys: 97 cm X Pituus: 167 cm X Korkeus: 131 cm

Tuotenumero: 021230

Seaside-malliston sänkyjen patjoihin pääset tutustumaan niiden omilla tuotesivuilla.
Tutustu myös verhovalikoimaan, joka on tähän sänkyyn tilattavissa!

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *


 

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan paikallisissa verstaissa kestävää kehitystä vaalien, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ne viimeistellän myrkyttömällä sisustuslakalla ja -maaleilla.

Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä.

Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.


 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.