Oliver Furniture

Seaside Junior Low Loft

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 999,00 99900
Määrä: kpl
Seaside Junior puoliparvisänky soveltuu matalaankin lastenhuoneeseen. Rajoitetun kokonsa ansiosta sänky sopii huoneisiin, joissa normaalikokoinen kerrossänky tai parvisänky vaikuttaisi liian hallitsevalta. Huolellisella suunnittelulla on sängyn alle saatu luotua viihtyisä nurkkaus pienelle koululaiselle. Siellä voi vaikka pelata, lukea tai hengailla ystävien kanssa.

Samoin kuin Seaside-kokoelman koko mallistolle,myös tälle Junior puoliparvisängylle on ominaista klassinen pohjoismainen muotoilukieli, jonka inspiraation lähteenä on toiminut mutkaton rannikkolaiselämä.

Vuode on vankka ja turvallinen, mutta tarkkaan harkittu kokonaisuus sekä viimeistellyt yksityiskohdat jättävät kokonaisuuden siroksi. Kuten kaikissa Oliver Furnituren korkeissa sängyissä, jalat ovat yhtä kappaletta, eikä niissä ole ruuveja näkyvillä.

Kuten kaikki Seaside -malliston sängyt, lukuunottamatta kehtoa, saa Junior Low Loft- vuoteenkin muutettua lapsen kasvun mukaan. Tällä tavoin toteutetut huonekalut ovatkin Oliver Furnituren esteettisen kestävyyden perusta. Kaikki osat on valmistettu Euroopassa massiivikoivupuusta ja MDF:stä. Sänky on testattu ja täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysnormit.

Jos kaipaat lisätietoja ole yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.


Mitat: Leveys: 97 cm X Pituus: 167 cm X Korkeus: 131 cm
 


 

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan paikallisissa verstaissa kestävää kehitystä vaalien, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ne viimeistellän myrkyttömällä sisustuslakalla ja -maaleilla.

Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä.

Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.


 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.