Oliver Furniture

Seaside -hoitopöytä 2

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 922,00 92200
Määrä: kpl

Seaside- malliston hoitopöydässä on irrotettava hoitotaso. Muotoilussa on huomioitu onnistuneesti ulkomuoto ja käytännöllisyys.

Neljä suurta laatikkoa tarjoavat runsaasti tilaa vaatteiden tai tarvikkeiden säilytykseen. Laatikot liukuvat pehmeästi kiinni korkealaatuisten kiskojen avulla.

Mitat:

  • leveys: 94cm
  • korkeus: 104cm
  • syvyys: 72cm
  • Paino: 80 kg

Väri: valkoinen

Tuotenumero: 021316 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075. Palvelemme mielellämme!

HUOM: toimitetaan aina kotiin, (koostuu kahdesta paketista.) Otamme yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.