Oliver Furniture

Seaside -hoitopöytä 1

Hinta: 848,00 84800
Määrä: kpl

Seaside- malliston hoitopöydän muotoilussa on huomioitu onnistuneesti ulkomuoto ja käytännöllisyys. Linjakas, kaunis ja selkeä muotoilu sekä jykevyys tekevät tästä hoitopöydästä upean kokonaisuuden! Hoitopöydän sivulla on lisätaso jonka saa kauniisti piiloon hoitopöydän sisälle kun sitä ei tarvitse. Kolme suurta laatikkoa antavat paljon tilaa vaatteiden tai tarvikkeiden säilytykseen. Laatikot liukuvat pehmeästi kiinni korkealaatuisten kiskojen avulla. Hoitopöydässä on irrotettava hoitotaso, joten sitä voi käyttää myös ilman tasoa, lipastona.

Mitat:

  • leveys: 93cm
  • korkeus: 99cm
  • syvyys: 70cm
Paino: 79,5 kg.

Tuotenumero: 021313

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075. Palvelemme mielellämme!

HUOM: toimitetaan aina kotiin, Otamme yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä. Toimitusaika korkeintaan 5 viikkoa, halutessasi ota yhteyttä nopeammasta toimituksesta.

Arvostele tämä tuote

10.06.2017 - Riikka

Hoitopöytä on kaunis, laadukas ja hyvin käytännöllinen. Hoitotason saa pois, joten lipasto tulee pitkäaikaiseen käyttöön. Massiivipuinen lipasto tuli koottuna kotiin toimitettuna, mikä oli meille helpotus. Olimme erittäin tyytyväisiä myös Lil'decorin ystävälliseen ja nopeaan palveluun!