Oliver Furniture

Seaside Classic Lasten puoliparvisänky

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Puoliparvisänky 160cm

Seaside Junior puoliparvisänky soveltuu pienempäänkin lastenhuoneeseen. Kompaktimman kokonsa ansiosta sänky sopii huoneisiin, joissa normaalikokoinen kerrossänky tai parvisänky vaikuttaisi liian hallitsevalta. Sänkyyn sopivan patjan mitta on 90 x 160cm. Huolellisella suunnittelulla on sängyn alle saatu luotua viihtyisä nurkkaus pienelle koululaiselle. Siellä voi leikkiä, pelata, lukea tai viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa.

Samoin kuin Seaside-kokoelman koko mallistolle, myös tälle lasten puoliparvisängylle on ominaista klassinen pohjoismainen muotoilukieli, jonka inspiraation lähteenä on toiminut mutkaton rannikkolaiselämä.

Vuode on vankka ja turvallinen, mutta tarkkaan harkittu kokonaisuus sekä viimeistellyt yksityiskohdat jättävät kokonaisuuden ilmeen siroksi. Kuten kaikissa Oliver Furnituren korkeissa sängyissä, kauniina yksityiskohtana jalat ovat yhtä kappaletta, eikä niissä ole ruuvinkantoja näkyvillä.

Kaikki sängyn osat on valmistettu Euroopassa massiivikoivupuusta ja MDF:stä. Sänky on testattu ja täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysnormit.

Mitat: Leveys: 97 cm X Pituus: 167 cm X Korkeus: 131 cm

Tuotenumero: 021230

Lisätarvikkeet:

Saat halutessasi muokattua tätä sänkyä miksi tahansa muuksi Oliver Furnituren Seaside Classic-sarjan sängyksi. Kaikki vaihtoehdot hintoineen on nähtävillä Oliver Furnituren Converter-sivustolla. Ideana muokkauksissa on se, että hyödynnetään alkuperäisestä sängystä mahdollisimman paljon samoja osia, ja toimitetaan uutta sänkymallia varten ainoastaan ne lisäosat jotka muutoksen toteuttamiseksi on tarpeen. Hinnat on jyvitetty materiaalinen mukaan: mitä vähemmän uutta puumateriaalia tarvitaan, sitä edullisemmaksi muokkaaminen tulee. Näin minimoidaan uusien luonnonmateriaalinen kuluttaminen ja saadaan maksimoitua sängyn käyttöikä.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 


* Ei alennuskoodeja *


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.