Oliver Furniture

Seaside - kehto

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 386,00 38600
Määrä: kpl

KEHTO - OLIVER FURNITURE SEASIDE

 

Oliver Furnituren kehto on jämäkkä ja kestävä, sen kaunis, minimalistinen muotoilu on Tanskalaista designia. Laadukas kehto kestää perintönä sukupolvelta toiselle!

Kehdon mitat: 57 x 86 x 72 cm

Tuotenumero 021410. Kehtoon sopivan Oliver Furnituren patjan löydät täältä (linkki avautuu klikkaamalla).

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan paikallisissa verstaissa kestävää kehitystä vaalien, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ne viimeistellän myrkyttömällä sisustuslakalla ja -maaleilla.

Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä. Mikäli tuotteeseesi sattuisi oleman tällainen vika, tulee niissä tapauksissa ottaa välittömästi yhteyttä Li'l Decoriin.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.