Tom Percival

Ravi Raivostuu

Hinta: 25,00 2500
Määrä: kpl

Tom Percival

Ravi raivostuu

Ravi on sisaruksista pienin ja kiukustuu yleensä vain harvoin. Eräänä epäonnisena päivänä Ravi kuitenkin raivostuu niin kovasti, että hänen sisäinen tiikerinsä pääsee valloilleen.

Tiikerinä olo on aluksi hurjan hauskaa — räyhäävät tiikerit voivat tehdä mitä tahansa! Mutta onko äänekäs, muriseva ja muita pelotteleva tiikeri kuitenkaan lopulta sellainen, joka Ravi haluaa olla?

Ravi raivostuu on viisas ja mukaansatempaava kirja siitä, kuinka käsitellä ja ilmaista hankalalta tuntuvia tunteita. Kirja on täydellinen huonojen päivien pelastaja ja kiukunpuuskien laannuttaja.

Tom Percival on kirjailija, taiteilija, videotuottaja ja muusikko, joka sekä kirjoittaa että kuvittaa lastenkirjansa. Hän on julkaissut useita palkittuja teoksia.

Pienet, suuret tunteet -sarjaa on käännetty 20 kielelle. Sarjan kirjat ovat voimauttavia ja samaistuttavia niin lapselle kuin aikuiselle. Niiden avulla lapsen kanssa on helppo käydä keskusteluja tunnetaidoista, hyvinvoinnista ja itsetunnosta.

Suositusikä 3+

Alkuperäisteos: Ravi's Roar
Suomentaja: Raija Rintamäki

1. painos, 2021
ISBN 978-952-370-087-1
Sidottu, 32 sivua
Pienet, suuret tunteet -sarja

Arvostele tämä tuote

20.09.2021 - Nora

Ostin tämän kirjan meidän 5 vuotiaille kaksosille ja siis tarina oli aika lyhyt, mutta juttelua aiheesta riitti pitkään! Todella hyvä