Raskauspäiväkirja Busy B

Hinta: 15,90 1590
Määrä: kpl
  • päiväkirja, raskauskalenteri, muistikirja..
  • Neljä käytännöllistä taskua kirjan sisäsivuilla
  • Pohjat päiväkirjamerkinnöille raskauden alusta aina vauvan ensimmäisiin päiviin saakka! 

Wow... Niin paljon ajateltavaa! Tämä loistava raskauspäiväkirja on paikka jonne saat talletettua raskaudenaikaiset ajatuksesi viikko viikolta ja kirjata vauvan kehitysvaiheet. Se on päiväkirja, kalenteri ja muistikirja: ihana muisto tuleville vuosille raskauden ihananista, hulluista ja ehkä vähän utuisistakin päivistä.

Tuotetiedot: Mattapintainen kirjanen kuminauhasuljennalla, sulavasti avautuvilla kansilla ja näppärällä kynäpidikkeellä (kynä ei sisälly mukaan mutta etsi joku oikein ihana tähän). Neljä eri osiota: Päiväkirja, suunnitelmat, syntymä ja ensimmäiset päivät, jokaisen osion lopussa ihana pilvenhattaran mallinen tasku esimerkiksi ultakuvien säilyttämiseen ja muille tärkeille lapuille. Päiväkirja alkaa raskausviikosta neljä ja päättyy syntymään ja ensimmäisiin päiviin. Englanninkielinen, selkeät otsikoinnit.

Mitat noin: 13.5 x 19 x 1.5 cm
Paino noin: 230g

Arvostele tämä tuote

02.10.2018 - ppau

Kaunis kirjanen, johon saa kivasti kirjoitettua tuntemuksia ja mietteitä raskauden ajalta, sekä suunniteltua mm. hankintoja tai synnytystä. Ihanasti myös tilaa kirjoittaa ensimmäisistä päivistä. Olen ollut tyytyväinen hankintaan, kynäpidikkeestä plussaa! :) Ainoa pieni miinus siitä että tekstit ovat melko haaleita, mutta hyvin ne näkyvät kuitenkin.