Konges Sløjd

Purulelu pallo, Acacia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 13,30 1330
Määrä: kpl
Pallo puruleluna, kuinka nerokas uutuus Konges Slojdilta! Lapset rakastavat palloja, vauva ihastuu tähän varmasti.. Sydämenmuotoisiin aukkoihin on pienen helppo tarttua. Ryömimään oppinut vauva saa hauskan leikin, kun hän pääsee ryömimään kädestä kierähtäneen pallon perään. Vauvan motoriset taidot saavat harjoitusta leikin kautta!

Valmistettu 100% luonnonkumista. helpottaa kutiavia ikeniä. Purulelun muodot, tekstuurit ja tuntumat stimuloivat vauvan näkö-, kuulo, haju-, tunto- ja makuaisteja. Kevyt purulelu sopii täydellisesti pieniin käsiin ja se viihdyttää vauvaa. 

Puhdista lelu kostealla pyyhkeellä tai huuhtelemalla se vedellä max. 30 astetta (käytä tarvittaessa mietoa pesuainetta). Älä käytä kemikaaleja luonnonkumilelun pesuun.

Huom! Tarkista lelu aina ennenkuin annat sen vauvalle, varmistaaksesi ettei siinä ole vaurioita. Ei suoraan auringonpaisteeseen. Älä altista kuumalle. Tuotteen yksityiskohdat ja väri voi hieman vaihdella, sillä se on käsintehty. Tämä tuote on luonnonkumia joka voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä tuotepakkaus, sisältää tärkeää tietoa. Poista pakkausmateriaalit ennen käyttöönottoa. Älä jätä lasta leikkimään yksin lelulla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.