Konges Sløjd

Purulelu, Jäätelö

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,50 1750
Määrä: kpl
Konges Slojdin uutuus, jätskinmuotoinen purulelu on valmistettu 100 % luonnonkumista. Purulelun muodot, tekstuurit ja tuntuma stimuloivat vauvan näkö-, kuulo, haju-, tunto- ja makuaisteja. Kevyt purulelu sopii täydellisesti pieniin käsiin. Kun vauva kaipaa viihdykettä, tarjoa tämä hänelle ja vauva saa mielenkiintoista tekemistä ja tutkittavaa. Söpö lelu kutsuu aikuistakin mukaan leikin maailmaan yhdessä vauvan kanssa!

Korkeus: 12,5cm.

Puhdista lelu kostealla pyyhkeellä tai huuhtelemalla se vedellä max. 30 astetta (käytä tarvittaessa mietoa pesuainetta). Älä käytä kemikaaleja luonnonkumilelun pesuun.

Huom! Tarkista lelu aina ennenkuin annat sen vauvalle, varmistaaksesi ettei siinä ole vaurioita. Ei suoraan auringonpaisteeseen. Älä altista kuumalle. Tuotteen yksityiskohdat ja väri voi hieman vaihdella, sillä se on käsintehty. Tämä tuote on luonnonkumia joka voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä tuotepakkaus, sisältää tärkeää tietoa. Poista pakkausmateriaalit ennen käyttöönottoa. Älä jätä lasta leikkimään yksin lelulla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.