Konges Slojd

Purulelu, Babs Mocca

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,50 1750
Määrä: kpl

Konges Sløjdin suloiset purulelut ovat 100% luonnonkumia (Hevea). Purulelu stimuloi vauvan kaikkia aisteja: näkö-, kuulo-, haju-, kuulo- ja makuaisteja. Lelu on juuri sopivankokoinen pikkuisiin käsiin, se viihdyttää vauvaa pitäen hänet rauhallisena vauvan keskittyessään lelun mielenkiintoisiin yksityiskohtiin.

Erinomainen jo ensimmäisistä tarttumisharjoituksista alkaen: vauva ei loukkaa itseään tällä, jos lelu lipsahtaa haparoivista otteista sillä se on kevyt ja pehmeän tuntuinen pinnaltaan.

Mitat: 10 x 10 cm

Puhdista lelu kostealla liinalla tai laimealla pesuaineella (30 astetta). Älä käytä mitään kemikaaleja puhdistukseen tai leluun muutenkaan. Lelussa ei ole reikiä, joten sen sisälle ei voi mennä kosteutta lelua homehduttamaan, joten sen saa huoletta pestä säännöllisesti puhtaaksi ja antaa taas vauvalle. 

Purulelun värit saattavat erota hieman mallikuvasta, sillä nämä on valmistettu käsin.

Huom! Tarkista aina lelu huolellisesti ehjäksi ennenkuin annat sen lapselle. Älä altista suoralle auringonvalolle tai korkeille lämpötiloille. Huomioithan mahdollisen luonnonkumiallergian mahdollisuuden, purulelun materiaali voi aiheuttaa joillekin allergisen reaktion. Pakkauksessa tarkat tuotetiedot. Poista kaikki pakkausmateriaali ennen käyttöönottoa ja tutustu taustapuolella oleviin tuotetietoihin. Älä jätä lasta yksin leikkimään purulelun kanssa. 

  • Handpainted with food grade paint
  • BPA and phtahalate free
  • Non-toxic
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.